Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Pultra helyezhető vízszűrők

A pultra szerelhető vízszűrők elhelyezésükben (is) különböznek a pult alá szerelhetőektől, mert ezek a vízszűrők a konyhapulton helyezkednek el. A feladatuk hasonló, megszűrik a vizet, eltávolítják az üledéket, és kristálytiszta vizet kapsz.

A pultra / csapra szerelhető vízszűrők
A pultra szerelhető vízszűrők az a titkuk, hogy nem kell állandóan elpakolni őket, és bár folyamatosan szem előtt vannak, nem zavaróak a kialakításuk, modern megjelenésük miatt.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Sorrend:

A vízszűrőben van egy szűrő, ami eltávolítja az üledékeket, a vízben lebegő szilárd anyagokat, a rozsdát, a homokot, ezen kívül a klórt és a szerves anyagokat is ezért mi kristálytiszta vizet ihatunk. (Ezt akár a víz ízén is érezhetjük majd).

A pultra / csapra szerelhető vízszűrők működése
A pultra / csapra szerelhető vízszűrők legnagyobb előnyei, hogy minden olyan anyagot kiszűr, amelyik 20 mikronnál nagyobb: a vízben található üledéket, homokot, iszapot, vagy bármit, ami a vízben lebeg. A szűrés miatt tökéletes, kristálytiszta vizet fogunk kapni. A legtöbb vízszűrő javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át, a növényvédő és oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Így valóban csak a tökéletes tiszta víz marad.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük össze az összes pultra / csapra építhető vízszűrőnket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.