Központi vízszűrők

A központi víztisztítók, vízszűrők akár egy teljes családi ház összes vizének megtisztítására, szűrésére alkalmasak. A központi vízszűrők segítségével a családi ház összes csapjából bármikor tiszta vizet kaphatunk.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A központi víztisztítók
A központi víztisztítót a családi ház bejövő (úgynevezett) gerincvezetékére kell rákötni. A hatása többszörös, mert a működésekor megszűri a bejövő víz klórtartalmát (így klórmentes vizet kaphatunk, olyat, ami nem okoz bőrproblémákat, lágy, kellemesebb ízű) emellett azokat a lebegő szennyeződéseket (a rozsdát, a homokot, az iszapot) is megszűri, amelyek egyébként tönkretehetik a háztartási gépeinket. A központi víztisztítók nagy kapacitásúak, akár 50-70 000 liter vizet is megszűrnek, mielőtt a szűrő betéteket cserélni kell.

A központi víztisztítók használata
Fontos, hogy a központi víztisztítót használati ivóvizek – további – szűrésére fejlesztették ki, ezért kizárólag ezen vizek szűrésére alkalmas. Ismeretlen eredetű (például esővíz) vagy kútvíz szűrésére nem. Az egyes víztisztítókba többféle szűrőbetétet lehet választani (üledékszűrőt, aktívszén szűrőt, vízlágyítót, vastalanítót, vagy akár nehézfém szűrőt).

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük a központi víztisztítókat. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.