Aquafilter FHCTF asztali víztisztító

Cikkszám: FHCTF
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító

Aquafilter FHCTF asztali víztisztító

Cikkszám: FHCTF
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
9 750 Ft

Nemzetközileg elismert klasszikus asztali vízszűrő berendezés.
Az FHCTF egy konyhapultra állítható, asztali víztisztító, két fokozatú szűrőbetéttel szerelve. A szűrő eltávolítja üledékeket, például a vízben lebegő szilárd anyagokat, rozsdát, homokot, ezen kívül pedig a klórt és a szerves anyagokat.
Szűrés lépcsőfokai:üledékszűrő, aktívszén szűrő
Ezt az FHCTF asztali víztisztítót üzembe helyezni és használni is egyszerű, csak el kell helyezni a konyhapulton és közvetlenül a csaptelepre csatlakoztatni.
A csomag tartalma:
1 db vízszűrő
1 db szűrőbetét (beszerelve a készülékbe)

Figyelem!
A csomag NEM tartalmaz átalakító közcsavart! Amennyiben belső menetes csapra szeretnéd felszerelni, akkor szükség van az átalakító közcsavarra, melyet külön tudsz megvásárolni. Itt találod >> 

A könnyebb szűrőbetét cseréhez használj szűrőház kulcsot! Itt találod >>

Vízminőségtől függően a rendszer szerelhető különböző üledék, szén és speciális szűrőkkel is.
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.Rendeld meg most Aquafilter FHCTF asztali víztisztító termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.19-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.19
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén
Elhelyezés
Pultra helyezhető, Csapra szerelhető
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok