USTM asztali víztisztító FHCTF-U

Cikkszám: FHCTF-U
USTM asztali víztisztító FHCTF-U

USTM asztali víztisztító FHCTF-U

Cikkszám: FHCTF-U
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
17 180 Ft

Klasszikus asztali vízszűrő berendezés.
Az FHCTF-U egy konyhapultra állítható asztali víztisztító, GAC CAT >> szűrőbetéttel szerelve.
A szűrőbetét granulátumos "katalitikus" kókuszhéj aktívszenet tartalmaz. Kiváló minőségű, NSF által minősített "katalitikus" kókuszhéj aktívszén granulátummal van töltve.
A vízből eltávolítja a nehéz fémeket, klóramint, a klórt illetve azok származékait és a szerves anyagokat. Ezen kívül jelentős mértékben javítja a víz ízét, illatát, színét.

Szűrés lépcsőfokai:üledékszűrő, aktívszén szűrő

A csomag tartalma:
1 db vízszűrő
1 db szűrőbetét (beszerelve a készülékbe)
1 db M22/24 közcsavar
1 db szűrőház kulcs

Ezt az FHCTF asztali víztisztítót üzembe helyezni és használni is egyszerű, csak el kell helyezni a konyhapulton és közvetlenül a csaptelepre csatlakoztatni.

A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.


Rendeld meg most USTM asztali víztisztító FHCTF-U termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

USTM
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2022.11.29
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén
Elhelyezés
Pultra helyezhető, Csapra szerelhető
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok