USTM asztali víztisztító FHCTF-U

Cikkszám: FHCTF-U
USTM asztali víztisztító FHCTF-U

USTM asztali víztisztító FHCTF-U

Cikkszám: FHCTF-U
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
14 490 Ft

Klasszikus asztali vízszűrő berendezés.
Az FHCTF-U egy konyhapultra állítható asztali víztisztító, GAC CAT >> szűrőbetéttel szerelve.
A szűrőbetét granulátumos "katalitikus" kókuszhéj aktívszenet tartalmaz. Kiváló minőségű, NSF által minősített "katalitikus" kókuszhéj aktívszén granulátummal van töltve.
A vízből eltávolítja a nehéz fémeket, klóramint, a klórt illetve azok származékait és a szerves anyagokat. Ezen kívül jelentős mértékben javítja a víz ízét, illatát, színét.

Szűrés lépcsőfokai:üledékszűrő, aktívszén szűrő

A csomag tartalma:
1 db vízszűrő
1 db szűrőbetét (beszerelve a készülékbe)
1 db M22/24 közcsavar

Ezt az FHCTF asztali víztisztítót üzembe helyezni és használni is egyszerű, csak el kell helyezni a konyhapulton és közvetlenül a csaptelepre csatlakoztatni.

A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.


Rendeld meg most USTM asztali víztisztító FHCTF-U termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.19-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

USTM
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.19
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén
Elhelyezés
Pultra helyezhető, Csapra szerelhető
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok