Vízszűrő berendezések

A vízszűrő berendezések segítségével valóban tökéletesen tiszta, és finom vizet lehet előállítani. Ebben a kategóriában megtalálod az összes vízszűrő berendezést, amelyek különböző technológiákat alkalmaznak a víz további tisztítására. A kínálatunkból többféle vízszűrő berendezés közül tudod kiválasztani a neked megfelelő vízszűrőt, akár otthoni, akár irodai felhasználásra is. Azt biztosan tudod, hogy a magyarországi ivóvíz jó minőségű, de vegyszeres kezelésen megy keresztül, amíg eljut hozzád. A vezetékes ivóvíz a hatékony tisztítás ellenére is tartalmazhat olyan szennyeződéseket, apró lebegő molekulákat, vegyületeket, amiket mindenképp érdemes kiszűrni a vízből, fogyasztás vagy felhasználás előtt.

Nézet:
Sorrend:
-3%
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Ingyen szállítás
Geyser Smart BIO víztisztító
Geyser Smart BIO víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Geyser 1 Classic víztisztító
Geyser 1 Classic víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Ingyen szállítás
Microfilter Carb 3 víztisztító
Microfilter Carb 3 víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Ingyen szállítás
Geyser Classic víztisztító
Geyser Classic víztisztító
Sorrend:

Vízszűrő berendezés
A vízszűrő berendezés nem csak friss ízt ad a víznek, hanem eltávolítja azokat az anyagokat, szennyeződéseket a vízből, amelyek elfogyasztása inkább nem szükséges a szervezet számára. Megtisztítja a vizet az üledékektől, lebegő anyagoktól és egyéb olyan részektől, amelyek a kellemetlen ízét és szagát okozzák a víznek. A testünk 70% vízből áll, elengedhetetlen, hogy a folyamatos vízpótlás érdekében ne jó minőségű vízzel lássuk el a szervezetünket.

A vízszűrő berendezés vagy készülék egy olyan kész rendszer, amely alkalmas arra, hogy a benne lévő szűrő betétek segítségével víztisztítást végezzen. A víz tisztítása, illetve a tisztítás technológiája a rendszerben lévő szűrőbetétek típusától, típusaitól függ. Egy vízszűrő berendezés tartalmaz minden olyan eszközt, alkatrészt, amely ahhoz szükséges, hogy a megfelelő helyre beszerelhető legyen. 

Egy vízszűrő rendszer állhat: 1 darab szűrőbetétből is, de állhat 4, 5, vagy akár 6 különböző szűrőbetétből is. Általában minél több szűrőbetétből áll, annál nagyobb a szűrési hatékonyság.

Vízszűrő rendszerek típusai:
A vízszűrő berendezések többféle technológia szerint működnek, ezáltal a felhasznált anyagokban is különbségek vannak.
A legáltalánosabb szűrési, vízkezelési típusok:
- aktív-szénszűrő rendszer,
- fordított ozmózis rendszer,
- ultraszűrő rendszer,
- ion cserélő rendszer.
- desztilláló rendszer
- üledék szűrő
Egy vízszűrő berendezés nem feltétlenül egy technológia szerint működik. Előfordul, hogy egy rendszerben megtalálható több szűrési technológia is.

Aktív-szén szűrés:
A szénnek az ún. aktív felülete igen nagy: ezen a felületen kötik magukhoz a baktériumokat, vírusokat.
Az aktív szén nagy felületű, porózus szerkezetű szén. Vírusos vagy baktérium okozta hasmenésre, ételmérgezés kezelésére régóta alkalmazzák. Az aktív szenet növényi anyagokból, elszenesítési eljárással készítik. A szerves anyagok elszenesítésével előállított szén, a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti, megakadályozva azok felszívódását a szervezetbe.

Ozmózis rendszer (RO):
A fordított ozmózis rendszerek egy féligáteresztő membránon keresztül préselik át a vizet, amely eltávolítja az összes oldott és szilárd anyag (TDS) 98% -át, majd ezeket a szennyeződéseket lemossa a membránról és leüríti a lefolyóba. Az RO rendszer 3, 4, 5 vagy 6 lépcsőben tisztítja, kezeli a vizet. Ezek a lépcsők magukba foglalják az üledékszűrőket, a szénszűrőket a féligáteresztő RO membránt vagy a visszasózó betétet. A fordított ozmózisos rendszerhez álltalában víztároló tartályra van szükség, hogy megfelelő mennyiségű tiszta víz álljon rendelkezésre.

Ultraszűrő rendszer:
Az ultraszűrő rendszer fő eleme egy féligáteresztő üreges szálas membrán. Résmérete 0,01 -0,02 mikron, amely gyakorlatilag az ásványi anyagokon kívül mindent eltávolít a vízből. Az ultraszűrő rendszer nem termel szennyvizet. A rendszer részei általában üledékszűrő, ultraszűrő, 1 vagy több aktív szén betét tömbösített, és vagy granulátumos formában.

Ioncserélő rendszer:
Olyan szűrőbetétek, amelyek ezzel a módszerrel tisztítják a vizet a különféle szennyeződésektől. Szabadalommal védett anyagok, amelyek hatékonyan tisztítják a vizet, amellett, hogy lágyítják is azt. A rendszer itt is tartalmazhat üledék szűrőt, vagy aktív szén szűrőt is.
A klasszikus ioncsere vízlágyítást jelent. Az ioncserélő rendszer eltávolítja az ásványi anyagokat, amelyek keménnyé teszik a vizet, és károsítják a készülékeket, például a mosogatógépet vagy a vízmelegítőt. A lágyított víz puhábbá és fényesebbé teszi a bőrt.

Vízszűrő berendezés garanciával.

A vízszűrő berendezéseinkre akár 2 év garanciát is biztosítunk. Ennek feltétele, hogy az előírt időben legyen cserélve a szűrőbetét, és azt tőlünk vásárold meg. A megvásárolt vízszűrő berendezés -teljes körű - garanciáját a számlával együtt a dobozban fogod megkapni.

Segítünk rendelni, és dönteni.
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük össze a vízszűrő berendezéseinket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválasztd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a 06 70 607 5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a hello@homewater.hu e-mail címre.