Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Csapra szerelhető vízszűrők

A csapra szerelhető víztisztítók egyik legnagyobb előnye a kompakt méretük, az egészen egyszerű felszerelésük mellett az, hogy legtöbbjük két állású: azaz megadják a választás lehetőségét abban, hogy ha akarjuk szűrt, ha akarjuk szűretlen vizet kapunk.

A csapra szerelhető vízszűrők, víztisztítók
A csapra szerelhető vízszűrők egyszerűek, olcsók, szinte semmiféle gondozást sem igényelnek, praktikusak, és könnyen felszerelhetők.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Ingyen szállítás akció
Kerámia betétes csapszűrő
Kerámia betétes csapszűrő
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF asztali víztisztító
Raktáron van, hamarosan szállítjuk!
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Aquafilter FHCTF2 asztali víztisztító
Sorrend:

A legegyszerűbb modellek egy lépcsőben, általában aktív színszűrővel szűrik meg a csapvizet, a bonyolultabbak kétlépcsősek. Mindkettő meg tudja szűrni a vízben található üledéket, oda nem illő káros anyagokat, a lebegő szilárd anyagokat és a vegyszereket. Az aktív szénszűrő javítja a víz ízét, eltávolítja a klórt, és lágyabbá teszi a vizet.

A csapra szerelhető vízszűrők működése
A csapra szerelhető vízszűrők felszerelése egyszerű: egy könnyed mozdulattal rá szerelheted a szűrőt a legtöbb csapra. A szűrő ezek után a vízben található üledéket, homokot, iszapot, vagy bármit ami a vízben lebeg, megszűri. Így a tökéletes tiszta víz marad csak.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük össze az összes pultra / csapra építhető vízszűrőnket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.