Április 22-28. között minden víztisztító készülék vásárlás mellé egy éven át 20% kedvezményt biztosítunk a készülékhez tartozó szűrőbetétekre!

A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Szűrőházak

A családi házak, házak vízszűrésére szükség lehet egy szűrőházra. Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked a nálunk kapható összes szűrőházat azért, hogy összehasonlíthasd, és kiválaszthasd a neked megfelelőt.

Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat nem csak gyártóra, hanem választható méretre, és csatlakozási méretre is (ez lehet az egyik legfontosabb) szűrhetsz, és akár az árat szem előtt tartva, szűkítve is választhatsz.

Segítünk dönteni
Ha elakadtál, nem vagy abban biztos, melyik szűrőházat válaszd, esetleg szakmai tanácsra van szükséged, akkor  hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged a termékekkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.