Pult alá beépíthető szűrők

A pult alá beépíthető szűrőink több lépcsőben szűrik kristálytisztára a vizedet, és biztosítanak neked akármikor, és folyamatosan tiszta vizet. A pult alá építhető szűrőt a mosogatópult alá kell építened, a működése közben a víz keresztül folyik rajta.

A mosdópult alá építhető szűrők
A mosdópult alá építhető vízszűrőknek nem csak az az előnyük, hogy megtisztítják a csapvizedet a bennük található vegyszerektől, szennyeződésektől, káros anyagoktól, hanem az is, hogy „korlátlan” mennyiségű vized lesz, hiszen átfolyós rendszerűek.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron van, azonnal szállítjuk!
Ingyen szállítás
CleanPure RO105 RO víztisztító
Raktáron van, azonnal szállítjuk!
Ingyen szállítás
Ajándék jár hozzá
Economy Water 5 - 80 GPD ozmózis víztisztító
Economy Water 5 - 80 GPD ozmózis víztisztító
Raktáron van, azonnal szállítjuk!
Ingyen szállítás
Ajándék jár hozzá
Aquafilter RO 5 - ozmózis víztisztító
Sorrend:

A telepítés után azonnal érezni fogod, hogy a vized finomabb, selymesebb lesz, mert a víztisztító kiszűri belőle a vegyszereket, a koszt, és az ízrontó anyagokat miközben megőrzi a szükséges ásványi anyagokat.

A mosdópult alá építhető szűrők működése
Az ilyen szűrők működése egyszerű: a csapvíz átfolyik a vízszűrőn, amely a lebegő szemcséket, illatokat, baktériumokat különböző vegyszereket megszűri. Az eredmény egy tökéletesen tiszta, biztonságos ivóvíz, melynek csökkent a keménysége, egészségesebb, a benne megfőzött ételek ízletesebbek, mégis benne maradnak a vízben az ásványi anyagok.

Fontos, hogy milyen víztisztítást választasz, mert az egyes víztisztítókhoz más és más szűrőbetéteket lehet csatlakoztatni: van általános víztisztító, van kifejezetten kemény vízhez, van kapilláris ultraszűrős és 4 vagy 5 lépcsős.

Ha eljön az ideje, az összes szűrőbetét egy mozdulattal cserélhető, különösebb szaktudás nélkül.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük össze az összes pult alá építhető vízszűrőnket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.