Április 22-28. között minden víztisztító készülék vásárlás mellé egy éven át 20% kedvezményt biztosítunk a készülékhez tartozó szűrőbetétekre!

A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Desztilláló készülék

A desztillált víz tulajdonképp ionmentes (és nem a köznyelvben elterjedt ioncserélt) víz, olyan amelyik nem, vagy csak nagyon kis részben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket. A desztilláló készülék desztillált víz előállítására alkalmas.

A desztillált víz készítők
A desztillált víz készítő gépek, berendezések kis méretűek, általában konyhapultra helyezhetőek. A desztillált víz az egyik legegészségesebb ivóvíz típus, amit készíthetünk.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Egyszerű lenne elkészíteni úgy, hogy egy edényben felforralunk vizet, és az edény tetejére kicsapódó vízcseppeket összegyűjtjük, mert az desztillált víz, ám ezzel az eljárással egy pohár víz összegyűjtése is napokig tartana. Ezért fejlesztették ki a desztillált víz készítő gépet, mely egyszerűen elkészíti nekünk, egy elektrolízises eljárással.

Ezért jó a desztillált víz
Nem csak azért, mert nincsen benne egyáltalán semmiféle „méreg” ami a hagyományos vízben van, hanem azért is mert ha desztillált vizet használunk akkor nincs vízkő, mindennek jobb íze lesz, és a víz maga is finomabb.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat mutatjuk a desztilláló készülékeinket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.