Zuhanyszűrők

Hazánkban a vízhálózat úgy van kialakítva, hogy ugyanolyan vízből főzöl, ugyanazt a vizet iszod, mint amiben fürdesz, zuhanyzol. Ahogy az ivóvizedet, úgy a zuhanyzáshoz használt vizedet is érdemes szűrni. Erre tökéletes megoldás a zuhanyszűrő.

A zuhanyszűrő berendezések
A zuhanyszűrő berendezéseket nagyon egyszerű telepíteni: kivétel nélkül pillanatok alatt és minden szaktudás nélkül felszerelhetőek.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Elterjedt (tévhit), hogy a zuhanyszűrők kizárólag a klór megszűrésére képesek, de ez nem igaz: az igazság az, hogy a legtöbb zuhanyszűrő megszűri a klór 99,9%-át (azaz majdnem teljesen kiszűri a klórt a vízből) emellett mechanikai szűrést is végeznek: felfogják a homokot, a rozsdát, és a lebegő egyéb fizikai szennyeződéseket is, így valóban tiszta, selymes vízben tudsz zuhanyozni, fürdeni.

A klór megszűrése egyébként kifejezetten fontos, mert szárítja a bőrt (emiatt okozhat viszketést, ekcémát, esetleg berepedezhet), töredezetté teheti a hajat, okozhat korpát is.

A Vitarian zuhanyszűrők
A Vitarian zuhanyszűrők előnye, hogy azon túl, hogy szűrik a klórt, és a fizikai szennyeződéseket, találsz köztük olyat amelyik C vitaminnal dúsított (segít megelőzni a bőröregedést) és illatosítottat (levendulásat, citrom, fenyő vagy frézia illatot is) is, ezzel aromaterápiává fokozzák a zuhanyzási élményt.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük a zuhanyszűrőinket. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválaszd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36706075770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.