Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Vízszűrő kancsók

A vízszűrő kancsók egyszerű, hatékony, gyors, és költségkímélő megoldások arra, hogy a segítségükkel tökéletesen tiszta, szűrt vizet készíts magadnak otthon, vagy az irodában.

Vízszűrő kancsó
Bár hazánkban az ivóvíz megfelelő minőségű, de amíg eljut hozzád, vegyszeres kezelésen esik át, ezért marad benne klór, lebegő apró kosz, nehézfém, természetesen a megengedett határértékeken belül. Ha szeretnél kristálytiszta, adalékanyagoktól és vegyszerektől mentes – soha nem fura illatú -  vizet inni, akkor a vízszűrő kancsó egy költséghatékony megoldás.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A vízszűrő kancsó előnye, hogy kicsi, kompakt a mérete (akár a hűtődbe is rakhatod), és semmiféle beüzemelési költsége sincs. Ráadásul ahogy megkaptad a vízszűrő kancsót, azonnal használhatod.

Így működik a vízszűrő kancsó
A vízszűrő kancsó egyszerű vízszűrő rendszer, nincsen benne semmilyen (komolyabb) alkatrész ezért üzembiztos, nem romlik el. Legtöbbször karbantartást sem igényel, nincs más dolgod, mint időnként kicserélni a vízszűrő betétet cserébe mindig friss, tiszta vized lesz. A vízszűrő betét csere nem komplikált, biztos, hogy ki tudod cserélni. A kancsó egyetlen hátránya, hogy kevés vizet képes egyszerre szűrni ezért kompromisszum késznek kell lenned, hiszen a legtöbb vízszűrő kancsó néhány decistől néhány literes (figyelj oda a használati szokásaidra, hogy mekkorára lehet szükséged).

A vízszűrő kancsó olcsó, könnyen kezelhető, nincs más dolgod, mint vizet tölteni bele, majd az átszűrt vizet fogyasztani. A választásnál érdemes figyelembe venned, hogy milyen szűrőbetét való a kancsóba, és oda kell figyelned a rendszeres cseréjére.

Szeretnéd szűrni a vizet anélkül, hogy komolyabb összeget költenél rá?
Nem akarsz bajlódni a szerelés, telepítés gondjával sem?
Ha a válaszod igen, akkor számodra a vízszűrő kancsó az ideális választás. A vízszűrő kancsók egyszerű, hatékony, gyors, és költségkímélő megoldások arra, hogy a segítségükkel tökéletesen tiszta, szűrt vizet készíts magadnak.
vízszűrő kancsók képviselik a legegyszerűbb és legolcsóbb vízkezelési eljárást. További előnyei a kis méret, és hogy szerelés, beépítés nélkül azonnal használhatóak. A vízszűrő kancsó az egyszerű vízszűrő rendszerekhez tartozik. Ez egyfajta előny is, hiszen nincs benne semmi komolyabb alkatrész, ami hiba forrása lehetne.

Vízszűrő kancsó
Olcsó és könnyen kezelhető vízszűrő eszköz. Ezek a szűrők kicsik, könnyen szállíthatók, bármikor magunkkal vihetjük akár több napos utazásra is. Használható otthon, irodában, vagy akár kollégiumban. A vízszűrő kancsó nagy előnye, hogy kicsi, kompakt a mérete, így akár a hűtődbe is rakható. Néhány típus kialakításánál szempont volt, hogy beférjen a hűtőszekrények ajtajában található rekeszekbe. Általános tisztításon kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek. A vízszűrő kancsóknak viszont van egy hátrányuk is, amelyet meg kell említeni. Ez pedig a szűrt víz mennyisége. Kompromisszumot kell kötnöd a mennyiséget illetően. Vízszűrő kancsóval kihívás egy nagy lábas húsleveshez vizet biztosítani, de nem lehetetlen. Egyszerre, vagy rövid idő alatt nem nagyon lehet vele például 10 liter szűrt vizet biztosítani. Szóval pont arra elég, hogy pár pohár friss, tiszta, szűrt ivóvízhez juthass.

A vízszűrő kancsó általában 4 részből áll: kancsó ház, szűrőbetétet tartó ház, szűrőbetét, kancsó fedél. Összeállítás után azonnal használható.

A szűrővel ellátott tartályba kell a csapvizet tölteni, majd a szűrőn átfolyó víz a kancsó aljába kerül. Az átszűrt vizet a kancsóból kiöntve azonnal fogyaszthatjuk. A kancsóban található szűrőbetétet bizonyos időközönként cserélni kell, ami szintén nem egy bonyolult feladat. A szűrő cseréjét bárki el tudja végezni, szerszám nem szükséges hozzá, hiszen a vízszűrő betétet csak ki kell emelni a helyéről, és a nyílásba kell helyezni az újat. El sem lehet rontani. A szűrőbetétek élettartama általában 2 hónap, amely 150-350 liter víz szűrésére képes.

Választás
Vízszűrő kancsó választásánál az egyik legnagyobb szempont a méret lehet a design után. A kancsók teljes űrtartalma általában 2,4 - 4 liter között mozognak. Ezt jó szem előtt tartani, hogy hányan fogjátok használni. A kancsókhoz többféle szűrőbetét kapható. Az alapbetéteken kívül más típusok is léteznek, mint például kemény vízhez való, magnéziummal dúsított, vasas vízhez való, vagy éppen antibakteriális szűrőbetét.

Segítünk rendelni, és dönteni
Azért, hogy megkönnyítsük a választásodat egy helyre gyűjtöttük össze vízszűrő kancsókat. Ha szakmai tanácsra van szükséged, hogy kiválasztd a neked megfelelőt, akkor hívj minket munkaidőben a +36-70/607-5770-as telefonszámon, vagy írj e-mailt a  hello@homewater.hu e-mail címre.