Aquafilter víztisztító KDF töltettel

Cikkszám: FP3-K1
Aquafilter víztisztító KDF töltettel

Aquafilter víztisztító KDF töltettel

Cikkszám: FP3-K1
Jelenleg nincs raktáron, de rendelhető!
20 410 Ft
Az FP3-K1 egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés, KDF töltettel.

A standard készletben található szűrőbetétek:
1 db FCPS5 - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ivóvíz első szűrési szakaszához.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket,azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
Ezen kívül vegyszerálló és bakteriosztatikus hatású, azaz megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását, leállítja a baktériumok sejtosztódását.

1 db FCCST2 -ez a két fokozatú víztisztító szűrőbetét, vastalanítóval és vízlágyító gyantával töltve.
A szűrőbetét csökkenti a vas ionok koncentrációját, amelyek hozzájárulhatnak a Kashin-Beck betegség kialakulásához, megszünteti a víz fémes ízét és ioncsere segítségével csökkenti a víz keménységét.

1db FCCBKDF - ez víztisztító szűrőbetét három szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg egy KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, rétegelve vagy egyéb szűrőközeg granulátummal keverve, általában arany vagy réz színben) mely eltávolítja a klór akár 99%-át, a hidrogén-szulfidot, egyes növényvédő szereket, csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását.
​ A második szűrési réteg kókuszhéj aktív szénnel van töltve,ami javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
A harmadik szűrési réteg pedig eltávolítja az üledékeket, azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.

A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.

Elhelyezés: mosogató alá
Szűrőbetétek élettartama: 3-6 hónap
Méretek: 390 x 140 x 360 mm
Csatlakozás (külső): 1/2"
Működési hőmérséklet: 2-23°C (hideg víz szűrésére)
Maximális nyomás: 6 bar
Szűrőház anyaga: PET
Szűrőfej anyaga: PP
Csőrendszer anyaga: PE
Csatlakozók típusa: QC gyorscsatlakozó
Szűrési fokozatok száma: 6
Szűrőházak száma: 3
Csaptelep típusa: FXFCH17-C
Standard szűrőbetétek: FCPS5, FCCST2, FCCBKDF
Standard szűrőbetét mérete: 250 x 65 mm
O gyűrűk száma: 2
Szűrőház kulcs: FXWR1-BL

Rendeld meg most Aquafilter víztisztító KDF töltettel termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.08.04
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Ioncsere
Elhelyezés
Pult alatti
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok