Április 22-28. között minden víztisztító készülék vásárlás mellé egy éven át 20% kedvezményt biztosítunk a készülékhez tartozó szűrőbetétekre!

A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Ha fogyni szeretnél, igyál tiszta vizet!

HomeWater.hu
2022.05.05 07:00
Ha fogyni szeretnél, igyál tiszta vizet!

A megfelelő mennyiségű és minőségű víz ivása gyakorlatilag a zsírvesztés egyik legfontosabb mozgatórugója, aminek sajnos sokan nem szentelünk elég figyelmet. Olvasd el hasznos tippjeinket, és tégy egy próbát velük Te is, ha szívesen megszabadulnál néhány felesleges kilótól!

A tiszta víz ivásának fontossága

Azt azért mindenképpen szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a tudatos vízfogyasztást nemcsak a fogyókúrában, hanem a mindennapokban is előrébb kellene helyezni az értékrendünkben az egészségünk megőrzése érdekében.

A víz ivása nemcsak az éhségünk elnyomására nagyszerű megoldás, de segíti a méreganyagok, a zsír, valamint a nátrium távozását is a szervezetből. Az elfogyasztott víz az egyik legjobb természetes támogatója a fogyásnak.

Ezeket érdemes betartani, ha fogyni szeretnénk!

Minden étkezés előtt körülbelül 15-20 perccel igyunk meg két nagy pohár tiszta vizet, majd evés után két órán keresztül ne igyunk semmit. Ha esetleg szoktál evés közben is inni, próbáld meg mellőzni, így a gyomrod megfelelően tudja elvégezni az emésztési folyamatokat.

Amint letelt a két óra ihatunk kávét, vagy teázhatunk is, viszont igyekezzünk távol tartani magunkat az édes és sós süteményektől. 

A nassolnivaló utáni sóvárgás esetén hasznos lehet, ha megiszunk inkább egy jó nagy pohár vizet, ugyanis gyakran előfordul, hogy a dehidratáltság miatt kívánjuk annyira a rágcsálnivalókat.

Ha szeretnénk elegendő folyadékhoz juttatni szervezetünket, hogy valóban leolvadjon rólunk pár kiló, ügyeljünk rá, hogy minden étkezés előtt megigyunk két pohár vizet, együnk minél több levest, fogyasszunk turmixokat, vagy magas víztartalmú gyümölcsöket és zöldségeket.

Szívesen tennél egy próbát, de pont elég teendőd van anélkül is, hogy folyton az ásványvíz utánpótlásáért kelljen sietned a boltba? Mi erre is tudjuk a megoldást! A HomeWater a legkiválóbb vízszűrőket kínálja mindehhez! A választék pedig óriási, hogy mindenki, köztük Te is megtalálhasd a saját igényeidnek valót!