Aquafilter Antibakteriális üledékszűrő betét szál tekert - 5 mikronos Big Blue szűrőbetét 10 x 4,5" FCPP (Nanosilver Bacinix™)

Cikkszám: FCPP5M10B-AB
Aquafilter Antibakteriális üledékszűrő betét szál tekert - 5 mikronos Big Blue szűrőbetét 10 x 4,5" FCPP (Nanosilver Bacinix™)

Aquafilter Antibakteriális üledékszűrő betét szál tekert - 5 mikronos Big Blue szűrőbetét 10 x 4,5" FCPP (Nanosilver Bacinix™)

Cikkszám: FCPP5M10B-AB
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
2 990 Ft
A piacon egyedlüálló antimikrobiális és antibakteriális nanosilver BACINIX ™ technológiával gyártott tartós, csavartszálas szűrőbetétek.
Ez a technológia a gyógyszeriparban már ismert, használt, viszont az Aquafilter© cég az egyetlen, amely e technológia segítségével gyártja vízkezeléshez használt termékei széles skáláját. A technológia megakadályozza a penészgombák elszaporodását és hatékony a baktériumok elpusztításában. Ez az Aquafilter© szűrőbetét a csavartszálas betétek családjához tartozik.
Az új, modern és automata gyártási technológiának köszönhetően olyan szűrőbetétek ár-érték aránya tökéletes, megbízhatóan hatékony termékek alacsony áron.
Kiváló minőség - egyedülállóan versenyképes áron
Antibakteriális hatású szűrőbetét a BACINIX nanosilver technológiának köszönhetően
Az antimikrobiális / antibakteriális szűrőbetétek egyedi kék színe a nanosilver BACINIX ™ anyag impregnálása során képződik.
A kék szín jelzi,hogy a szűrőbetét már a speciális kezelésen átesett.
1-50 mikron szűrési mérettartománnyal rendelkeznek
A többrétegű szerkezetnek köszönhetően nagy az üledékbefogadó képességük
A hagyományos polipropilén szűrőbetétekhez képest 30 %-al hosszabb az élettartamuk
Nanosilver BACINIX ™ technológiával készül polopropilénből
A szűrőbetétek NSF minősítettek.
Gyártás helye: EU

Alkalmazható:
Ipari vízkezelésre
Ívóvízkezelésre
Általános előszűrésre
Fordított ozmózis rendszerek víz előkészítésére
A nanosilverről ismert,hogy a baktériumok növekedését, elszaporodását megállítja. Ahogy víz az egyes szűrőfázisokba lép 15-20 µg nanosilverrel egészül ki. Ez a nyomelemnyi mennyiség már elegendő ahhoz,hogy a szűrőbetétnek bakteriosztatikus szerkezetet, tulajdonságot kölcsönözzön, megakadályozva a mikroorganizmusok elszaporodását. Ezáltal a betét élettartama nő a fertőzés veszélye pedig jelentős mértékben csökken!


Rendeld meg most Aquafilter Antibakteriális üledékszűrő betét szál tekert - 5 mikronos Big Blue szűrőbetét 10 x 4,5" FCPP (Nanosilver Bacinix™) termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.20-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Előszűrő betét kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.20
Szűrőbetét típusa, funkciója
Szűrőbetét típusa, funkciója

A szűrőbetét összetevője meghatározza, hogy a vízzel milyen típusú kezelést hajt végre.

Szál tekert üledékszűrő, Antibakteriális üledékszűrő
Szűrési méret
Szűrési méret

A szűrési méret az úgynevezett résméret. A megadott mérettől nagyobb szennyeződéseket képes a szűrő "megfogni", tehát ezeket szűri ki a vízből.

5 mikron
Választható méret
Választható méret

A méret csomagolás nélkül értendő, a termék valós mérete, hosszúsága és átmérője.

10 x 4,5"
Szerelési típus
Szerelési típus

A szűrőbetét szerelési, illetve csatlakozási módja.

Belső betét: szűrőházba kell helyezni.

In-line betét: önmagában használható, egyik végén be másik végén kiáramlik a víz.

Quick-Change betét: egy mozdulattal cserélhető betét, melyet a megfelelő fejbe lehet helyezni.

Csapra szerelhető betét: csapszűrő készülékek betétei.

Belső betét
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok