Vízkeménység teszter

Cikkszám: OKT-1
Vízkeménység teszter

Vízkeménység teszter

Cikkszám: OKT-1
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
4 620 Ft

Az OKT-1 teszter készlettel könnyen megmérhetjük a víz keménységét (a vízben lévő CaO koncentráció vizsgálható.)
A szett tartalma: 1 flakon titráló folyadék és 1db kémcső (mérőedény).

Használata:
töltsük fel a kémcsövet az első jelzésig (5ml!). a vizsgálni kívánt vízzel. Csepegtessük egyesével a tesztanyagot a kémcsőbe számolva a cseppeket és közben az oldást segítve rázzuk össze a kémcső tartalmát. Első cseppnél pirosra változik az oldat, utána addig csepegtessük tovább a tesztfolyadékot, amíg hirtelen átnem színeződik zöldre a kémcső tartalma. Az átnszíneződésig számolt cseppek adják a keménységi fok számát.
1 csepp=1 nkº (=dH).

 

Megjegyzés:
ha 10 ml-ig (második jelzésig) töltjük a kémcsövet, akkor 1 csepp 1/2nkº fog jelenteni.


Rendeld meg most Vízkeménység teszter termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Mérőműszerek, teszterek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Egyéb gyártó
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2023.05.30
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok