Csapra szerelhető Geyser Euro vízszűrő INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel

Cikkszám: FS3-EMI-CR
USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel

USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel

Cikkszám: FS3-EMI-CR
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődj!
31 370 Ft

Az FS3-EMI-CR egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés, melynek harmadik szűrési lépcsője kerámia szűrőbetét. A kerámia szűrőbetét nagyobb tisztítási hatásfokot biztosít a csak aktív szén szűrővel szerelt változatoknál.

A készülékben található szűrőbetétek:

1 db PS20 - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db BL10 víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db CERAM - ez egy kerámia szűrőbetét, amelynek résmérete 0,3 mikron. A vízben található üledékeken (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok) kívűl résméretétől nagyobb baktériumokat és számos vírust is eltávolít. 

A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.

A készlet tartama:

1 db 1/4"-os golyóscsap
1 db 1/2"-os bekötő idom
1 db szűrőház kulcs
1 db pultra szerelhető csaptelep
1 db FCCBL-U aktív szén szűrőbetét
1 db FCPS5-U 5 mikronos polipropilén szűrő
1 db CERAM-U 0,3 mikronos kerámia szűrő
1 db teflon szerelőszalag
1/4"-os PE cső a bekötéshez


Rendeld meg most USTM víztisztító aktív szén és kerámia betéttel termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

USTM
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2022.05.31
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Kerámia szűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok