Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Újévi fogadalom: környezettudatosság - PET palackok leváltása vízszűrőre

HomeWater.hu
2023.01.10 07:00
Újévi fogadalom: környezettudatosság -  PET palackok leváltása vízszűrőre

Idén szeretnél nagyobb környezettudatosságot vinni a mindennapjaidba? Kezdd az évet a PET palackos termékek leváltásával és használj te is vízszűrőt!

Az új év beköszöntével általában olyan szokásokon szeretnénk változtatni, amelyek a mindennapi életvitelünk részét képezik, azonban tudjuk róluk, hogy nincsenek jó hatással egészségünkre, illetve környezetünkre.

Ezen szokások közé tartozik például az is, ha palackos ásványvizzel oltjuk a szomjunkat nap, mint nap. Ezesetben az egyik legjobb szokás változtatás, amit újonnan és könnyedén beépíthetünk életünkbe, az a vízszűrő használata. Ha egyszer megtapasztaljuk fantasztikus előnyeit, többé biztos nem akarunk majd a boltba rohangálni a több rekesz ásványvízért, hiszen a vízszűrők segítségével bármikor kényelmesen hozzájuthatunk a tiszta vízhez otthonunkban is.

A HomeWater kínálatában megtalálható vízszűrők között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt:

Vízszűrő kancsó

A vízszűrő kancsó egyszerű, hatékony, gyors és rendkívül költségkímélő megoldás arra, hogy tökéletesen tiszta, szűrt vizet készítsünk otthon, vagy akár a munkahelyen.

Csapra szerelhető vízszűrő

A csapra szerelhető vízszűrő helyigénye kicsi, könnyen felszerelhető, valamint használható, ráadásul kedvező áron beszerezhető és szinte semmiféle gondozást nem igényel.

Pult alá helyezhető vízszűrő

A mosogató pult alá beépíthető vízszűrő már több lépcsőben szűri meg a vizet, amelyet nagy kapacitásának köszönhetően folyamatosan biztosít is számunkra.

Ozmózis vízszűrő

Az ozmózis vízszűrő kristálytisztává varázsolja a vizet, egészen egyszerűen minden olyan anyagot kivon belőle, ami nem szükséges, a végeredmény pedig a kristálytiszta víz.

Központi vízszűrő

A központi vízszűrő pedig egy családi ház akár összes vizének megtisztítására, szűrésére is alkalmas.

További információra lenne szükséged a termékekkel kapcsolatban? Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Amennyiben sikerült rátalálnod a számodra ideális vízszűrőre ne habozz tovább, add le rendelésed már ma, hogy minél hamarabb búcsút inthess a környezetszennyező PET palackoknak, ezzel hatalmas lépést téve Földünk élővilágának megóvásáért!