Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Tiszta vízzel a szép bőrért!

HomeWater.hu
2022.06.09 07:00
Tiszta vízzel a szép bőrért!

Az évek múlásával bőrünk veszít víztartalmából, és ezzel együtt rugalmasságából is, ami bizony látható ráncokat eredményez. Ez a folyamat előbb vagy utóbb, de mindannyiunkat utolér. Azonban van néhány dolog, amire, ha odafigyelünk, akkor bőrünk hosszú ideig megőrizheti fiatalságát.

A vízivás fontossága

A megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása elengedhetetlen szervezetünk egészséges működéséhez, ugyanis a dehidratáltság azonnal megmutatkozik a bőrön és a hajon egyaránt.

Tehát, ha huzamosabb ideig azt érezzük, hogy extrém száraz a bőrünk, élettelen a hajunk, akkor nagy valószínűséggel keveset iszunk, és ennek okán jelentkeznek ezek a kellemetlen tünetek. Ha pedig bőrünk kiszárad, elveszti rugalmasságát, és hamarosan ráncosodásnak indul. Azonban mindez megelőzhető, ha folyamatosan ügyelünk a rendszeres folyadékbevitelre.

Finom ízű csapvízzel egyértelműen könnyebben teljesíthető a szervezet számára elegendő víz fogyasztása. Ha Te is szeretnéd a háztartásodban lévő csapvíz ízét “feljavítani”, kiváló megoldást nyújthatnak Számodra a Homewater.hu webáruházában kapható különböző vízszűrők. Használatukkal a kellemetlen ízű és szagú csapvízből finom, selymes minőségi ivóvizet lehet előállítani.

Fürdővíz minősége

Tény, hogy a vezetékes víz klórozása megvéd minket a fertőzésektől, azonban a vízben található klór kiszárítja a bőrünket és a hajunkat, amely az arra érzékenyeknél, akár különböző bőrallergiát is kiválthat, vagy a már meglévő bőrproblémákat még inkább felerősíti.

A jó hír viszont az, hogy a vezetékes vízből a visszamaradt klórozási melléktermékektől könnyen megszabadulhatunk az erre a célra kifejlesztett zuhanyszűrők segítségével. A zuhanyszűrő használatával csökkenthetők, illetve megszüntethetők a zuhanyzáskor kellemetlen tüneteket kiváltó klór hatásai. A fürdővizünk olyan tiszta lesz, hogy azt bőrünk és hajunk rövid időn belül látványosan meghálálja: gyönyörű bőrt, valamint csillogó hajat eredményezve.

Segítünk dönteni!

Ha elakadtál, és nem vagy biztos benne, hogy melyik vízszűrőt, illetve zuhanyszűrőt válaszd, esetleg szakmai tanácsra van szükséged, akkor hívd a HomeWater szakértői csapatát a +36-70/607-5770-es telefonszámon, vagy írj e-mailt a hello@homewater.hu e-mail címre és segítünk!