Dezalga algaölõ medencébe 1 liter

Cikkszám: DEZALGA
Dezalga algaölõ medencébe 1 liter

Dezalga algaölõ medencébe 1 liter

Cikkszám: DEZALGA
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődjön: hello@homewater.hu
1 590 Ft

Algaölő DEZALGA Masszázs Medencébe

Alga elleni klórmentes medence vegyszer. Folyékony, habzásmentes, semleges kémhatású vízkezelő szer, algásodásgátló és algaölő hatással. Gyógyvizekben, hullámfürdőkben, masszázsmedencékben és szökőkutakban is használható. Ellenáramoltatóval felszerelt medencékhez is alkalmas. Minden, az uszodavízben használatos klórvegyülettel keverhető. Nem mérgező, íztelen, szagtalan, nehézfémektől mentes. Napfény és hő nem befolyásolja a lebomlását. Hatóanyaga: kvaterner ammónium.

Az algamentes, áttetsző medencevíz elengedhetetlen feltétele a rendszeres vízkezelés. A legtöbb algaféle ellen a klór nem hatékony, ezért algaölő szer rendszeres használata is javasolt. Mint minden vegyszer, az DEZALGA is megfelelő pH-szint mellett fejti ki optimális hatását, ezért a kezelés megkezdése előtt állítsa be a víz pH értékét 7,1-7,3 közé! A magas pH érték elősegíti az algaképződést.

Használata:

Feltöltéskor: adjon 100-150ml szert 10m3 vízhez.
Után-adagolás: időjárástól függően 1-2 hetente adjon 50-100ml szert 10m3 vízhez.
Nagy terhelés, magas hőmérséklet, esőzések, vagy már elalgásodott víznél 100-150ml/10m3 mennyiséget használjon!
A termék adagolását követően, minimum 30 percig ne menjen fürdőző a medencébe!
Figyelmeztetések:
Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és az edényzetét veszélyes-, vagy speciális hulladékgyűjtő helyre kell vinni! Csak úszó- és fürdőmedencékben alkalmazható, természetes kerti tavakban nem, az élővilágra veszélyes! H400-nagyon mérgező a vízi élővilágra! H314-Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okozhat! P102 - Gyermekektől elzárva tartandó! P260 - A gőzök, permet belégzése tilos! P303 + P361 + P353 - Szembe kerülés esetén több percig óvatosan öblítsen vízzel!

Hatóanyag: 10% N.N-Dimethyl-2-hydroxypropylammonium Chloride. 100g termék biocid tartama 10g.