ÚJ SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db)

Cikkszám: EW0031
SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db)

ÚJ SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db)

Cikkszám: EW0031
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődj!
9 000 Ft

Utántöltő csomag a SMART Chlorine Free zuhanyszűrő betét (tölthető) >> -be.

2 teljes töltésre elegendő mennyiséget tartalmaz a csomag. A Chlorine Free szűrőbetét töltetének cseréjéhez a szűrőbetét zárófedele könnyen eltávolítható.

Az utántöltőben található töltetek:

1. Antibakteriális biokerámia golyók (1/4 rész). Biocera AG Ball: Zeolit és 99,99% -os tisztaságú ezüst (Ag). Feladata a káros Escherichia coli és általános baktériumok 99%-os hatástalanítása. Továbbá nehézfém adszorpció (Cu, Cd, Pb, Fe, Mn, Zn stb.) 97% -os hatékonysággal.

2. Kalcium-szulfát (3/4 rész). Biocera RC Ball. Feladata a klór és származékainak kiszűrése 95%-os hatékonysággal.

A származás helye: EU


Rendeld meg most SMART Chlorine Free zuhanyszűrőbetét utántöltő (2db) termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.19-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Zuhany szűrőbetétek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

SMART
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.19
Szűrési teljesítmény
20000 liter
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok