Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Átlagos értékelés:
3 (4 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(2)
Még nem írt véleményt a termékről?
Admin
2022.02.27
 - 10:01
Kedves Krisztián!

Az e-mail , illetve a név alapján nem találjuk adatait vásárlóink között.
Kérem küldje el a rendelés azonosító számát, vagy a számla sorszámát, vagy a számlán szereplő vásárló nevét.
Ez alapján tudjuk azonosítani, hogy Ön pontosan mit és mikor vásárolt nálunk. Az esetleges garanciát a csapra vonatkozóan ez alapján tudja érvényesíteni.
Fekete Krisztiån
2022.02.26
 - 11:37
Kedves Admin!
A szürőket minden esetben 6 havonta volt rá példa hogy 5 honap után cseréssek lettek. Én a koplett cserét úgy értettem hogy mindent (csapot ,házat stb cseréltem)
sajnos az új csap 5 honap útán csöpög, probáltam megcsinálni de nem lehet..
A vízszürő csere után 2-3 napig rossz keserű mindig a víz! Most már több mint 2 hete ilyen. Minőség romlás figyelhető meg sajnos.. Én kompletten más rendszerre fogom ezt lecserélni és nem mert szeretném hanem mert muszáj.. :(
Azt a szürő rendszert ami csere után tőbb hétig ihatatlan vízet állit elő azt Én nem neveznám jó minőségnek.
Admin
2022.02.25
 - 20:18
Kedves Krisztián!
Megdöbbenve olvasom írását, miszerint:
„Ezt használjuk kb 5 éve. Azóta már egyszer kopletten cseréltem mindent.”
Most inkább sírnék, mint nevetnék...
A probléma azzal van, hogy Ön az elmúlt 5 évben egyszer cserélt szűrőbetétet a víztisztító készülékében. Sokan gondolják úgy, hogy egy víztisztító készülék megvásárlásával le tudják a tiszta víz kérdését, és a végtelenségig megoldottnak tekintik. Sajnos nem így van. A víztisztítók csak akkor fognak megfelelően működni, ha a gyártó által előírt idő, illetve liter periódus alapján ki vannak cserélve a víztisztító szűrőbetétek. Ez az Ön készülékénél azt jelenti, hogy az 5 db szűrőbetétből az első 4 db-ot maximum 6 havonta, az 5. szűrőbetétet pedig maximum 12 havonta cserélni kell. Ez egyébként teljes mértékben le van írva a készülék használati útmutatójában. A készülékben aktívszén, vastalanító, illetve vízlágyító szűrőbetét is van, amelyek jelentős vízminőség javítást, íz érzet változást is okoznak, hiszen nagymértékben javítják a víz minőségét.
Mivel Ön ezt elmulasztotta, a készülék ezen időszak (6hónap) után egyre rosszabb minőségű vizet biztosított Önnek, amelyhez Ön szép lassan hozzászokott, és ezért gondolja úgy, hogy a rossz minőségű víz volt a jó íz... A csap víz minőségét nemhogy javította, minőségét rontotta.
Most, az új szűrőbetétek által biztosított víz, a kiváló minőségű víz nem ízlik Önnek, mert hozzászokott egy, meg merem kockáztatni, hogy baktériumfertőzött vízhez, ami egyébként elég sok egészségügyi kockázatot rejt magában.
Amikor egy autóban a motorolajat 10.000 km vagy 1 év letelte után le kell cserélni, azt mindenki tudja értelmezni. Ha ezt 5 évben csak egyszer teszi meg, a motor nagyfokú károsodást szenved.
A víztisztítóknál is ez a helyzet, csak itt nem egy motor, hanem az egészség a tét…
Javaslom, hogy tartsa be a gyártói előírásokat, és akkor mindig kiváló minőségű vizet fog inni a víztisztító készülékből.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: