ADWA TDS/EC mérő cseppmentes AD31

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
3 (2 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Admin
2023.02.03
 - 14:04
Kedves Kisklaffer Benő!
Megkérem Önt, hogy ott reklamáljon ahol a terméket vásárolta!
Minden vásárlónknak a csomagban mellékeljük a papír alapú fizikai számlát, nyugtát soha nem adunk/rakunk a csomagba. Ennél a terméknél a sorozatszám miatt minden esetben számlát adunk, nyugtát nem. Határozottan visszautasítom az állítását, és egyben megkérem, hogy ne rágalmazzon bennünket.
Ha a terméket nálunk vásárolta, akkor kapott hozzá számlát is, melyen a termék sorozatszáma is szerepel. Ha a számlát elhagyta, közölje, hogy milyen névre kérte a számlát a termék vásárlásakor, és előkeressük az adatbázisból.
Üdv, HomeWater.hu
Kisklaffer Benő
2023.01.23
 - 20:06
Amikor évekkel ezelőtt ezt a TDS/EC mérő műszert megvásároltam, a leírásában benne volt az a kecsegtető ajánlat, hogy élethosszig tartó garanciát vállal rá a gyártó cég. Kb. négy évi használat után tönkrement a műszer. Felhívtam a gyártót, hogy akkor most élnék a gyártói garanciával. Közölték, hogy nem elég a vásárlást igazoló nyugta, a garanciát a vásárlási helyszínen, a kereskedőnél kell érvényesíteni. (A csomagküldéssel érkezett nyugtán cím nem szerepelt így ennek nem tudtam eleget tenni.) Megkértem a gyártót, hogy akkor fizetősen javítsák meg a műszert. Azt is elutasították. Így az eszközt ki kellett dobnom. Ezek után hogy ajánlanám, hogy megvásárolják? Mit gondolnak?
Vélemény írása a termékről
Értékelés: