PurePro RO elő+utószűrőbetét szett-4 ASTROBOY - In-Line

Cikkszám: astroboy-szett-4
PurePro RO elő+utószűrőbetét szett-4 ASTROBOY - In-Line

PurePro RO elő+utószűrőbetét szett-4 ASTROBOY - In-Line

Cikkszám: astroboy-szett-4
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
6 000 Ft

4 db-os, belsőmenetes víztisztító elő+utószűrő szett a PurePro ASTROBOY pult feletti RO (Fordított ozmózis) háztartási víztisztítókhoz >>.

A 4 db-os szűrőbetét szett egységei:

1 db 5 mikronos polipropilén, kompakt kivitelű, In-Line, belsőmenetes előszűrőegység, méret: 10"x2"
2 db aktívszén, kompakt kivitelű, In-Line, belsőmenetes előszűrőegység (GAC), méret: 10"x2"
1 db szemcsés (granulált) aktívszén (GAC), kompakt kivitelű, In-Line, belsőmenetes utószűrőegység F6, méret: 10"x2"
A szűrőbetétek kompakt kivitelűek, így külön szűrőház nélkül, közvetlenül (In-Line) és gyorsan csatlakoztathatók a víztisztító rendszerekbe.

Csatlakozási méretek: 1/4" x 1/4" (belsőmenet)

A szűrőegységek végei belsőmenetes kialakításúak, csatlakoztatásukhoz külsőmenetes, 1/4"-os csatlakozó idomok szükségesek.

Maximális működési hőmérséklet: 45°C

Maximális működési nyomás: 6 bar

Maximális átfolyás: 2 liter/perc

Szűrőegységek kapacitása: maximum 6000 liter. A szűrőegységek élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Javasolt szűrőcsere: A szűrőegységek telítődését követően vagy maximum 12 havonta, amelyik előbb bekövetkezik.

A szűrőegységek csak vezetékes ivóvíz tisztítására használható. Nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek tisztítására.

Gyártó: PurePro USA Corp.

Figyelem: Fordított ozmózis elvén működő háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjekor javasolt a víztisztító rendszer átfertőtlenítése. Ehhez (természetes) fertőtlenítőszer alkalmazása javasolt, pl. Ezüstkolloid oldat.


Rendeld meg most PurePro RO elő+utószűrőbetét szett-4 ASTROBOY - In-Line termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét PurePro szűrőbetét szettek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

PurePro
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.10.26
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok