Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Milyen hordozható vízszűrőt válasszunk?

HomeWater.hu
2022.08.04 07:00
Milyen hordozható vízszűrőt válasszunk?

Rengeteget utazol a munkád során, vagy éppen nyaralni készülsz és szeretnél olyan vízszűrőt választani, amit magaddal vihetsz bárhová is vezessen az utad?

Létezik egyáltalán hordozható víztisztító?

Igen létezik, még hozzá a HomeWater.hu azon típusú víztisztító készülékei, amelyek nincsenek helyhez kötve. Ilyen a vízszűrő kancsó és a csapra szerelhető víztisztító is, hiszen mindkettő mobilis.

Milyen technológiával tisztítják a vizet a hordozható víztisztítók?

A vízszűrő kancsó és a csapra szerelhető víztisztító esetében is a beépített szűrőben lévő aktív szén gondoskodik arról, hogy megkösse a vízben előforduló szennyeződéseket, valamint megszűrje a klórt.

Vízszűrő kancsó

A vízszűrő kancsó kitűnő választás, ha hordozható víztisztítót szeretnénk vásárolni. Rendkívül költségkímélő megoldás, amelynek használatával bárhol és bármikor hozzájuthatunk a tiszta vízhez. 

Csapra szerelhető víztisztító

A csapra szerelhető víztisztítót szintén magunkkal vihetjük utazásaink alkalmával, ráadásul a helyigénye is jóval kisebb, mint a kancsónak. Néhány  mozdulattal felszerelhetjük a csapra, így bárhol tartózkodjunk is, könnyen elérhetővé válik a kristálytiszta víz számunkra. 

Vízszűrő betét fontossága

Mind a két vízszűrő esetében fontos, hogy legyen nálunk tartalék szűrőbetét is, így amikor csökken a vízszűrés hatékonysága, azonnal orvosolhatjuk a problémát!

Ha úgy döntünk, hogy beruházunk egy vízszűrő kancsóra, vagy egy csapra szerelhető víztisztító berendezésre, biztosak lehetünk abban, hogy rövid időn belül és sokszorosan megtérül a rááldozott költség. Arról nem is beszélve, hogy használatukkal végre lemondhatunk az ásványvizek kartonszámra történő megvásárlásáról, amellyel nagymértékben lecsökkenthetjük az általunk termelt műanyag hulladék mennyiségét is!