Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Milyen akvárium szűrőt válasszak?

HomeWater.hu
2021.10.05 07:00
Milyen akvárium szűrőt válasszak?

Szeretnéd, ha akváriumod élőlényei mindig tiszta vízben lubickolhatnának? Olyan vízszűrőt keresel ami még a káros vegyületeket is eltávolítja? Cikkünket elolvasva azonnal közelebb kerülhetsz a jó döntéshez.

Minden akváriumhoz szükség van szűrőre, mégpedig olyanra, amelyik megbízhatóan távolítja el a lebegő anyagokat és szennyeződéseket, ezzel folyamatosan fenntartva a víz kifogástalan minőségét. Azonban az igazán jó akvárium szűrő még ennél is többre, sokkal többre képes.

A legjobbat keresed?

A HomeWater 4 lépcsős Akvárium vízszűrővel aligha lőhetsz mellé! Az első szűrési fokozatban egy olyan üledékszűrő található, amely kiválóan szűri a vízben található üledékeket, azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat. A második szűrési fokozatban az aktív szén szűrőbetét eltávolítja a szabad klór 99%-át, egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket, amik ártalmasak lehetnek halacskáink számára. A harmadik szűrési fokozatban tömbösített aktív szén szűrőbetét segítségével magasabb hatásfokú tisztítás érhető el. A harmadik az RO, azaz a fordított ozmózis membrán, ami képes eltávolítani a szilárd szerves és szervetlen részecskék, bizonyos baktériumok és vírusok 96%-99%-át.

Teljesítmény fontossága

A szűrő kiválasztásánál a lényeg, hogy az akvárium adottságainak megfelelő teljesítményre legyen képes, hogy megfelelő hatékonysággal tudja tisztítani a vizet uszonyos kedvenceink számára. Tekintsd meg a HomeWater.hu webáruház kínálatát és lepd meg egy igazán minőségi szűrővel akváriumod lakóit.