Május 21-24. között ügyfélszolgálatunk technikai okokból csak korlátozottan elérhető, köszönjük megértésed!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Miért jó hidrogénezett vizet inni?

HomeWater.hu
2022.12.20 07:00
Miért jó hidrogénezett vizet inni?

Valóban jótékony hatású a hidrogénezett víz fogyasztása vagy csupán egy újabb divatos hóborttal állunk szemben? Hogyan és miben járul hozzá egészségünk megőrzéséhez? Mai cikkünkben ennek jártunk utána.

A hidrogénezett víz egészségre gyakorolt hatása

A hidrogénezett víz jótékony hatása az erős antioxidáns tartalmában rejlik, amely támogatja a szervezetet a káros szabadgyökök oxidatív hatásának semlegesítésében.

A vízivással bevitt hidrogén egészen a sejtjeinkig hatol és ott fejti ki pozitív erejét. Ráadásul mellékhatások nélkül élvezhetjük szervezetre gyakorolt gyulladáscsökkentő képességét.

Hogyan juthatunk a legegyszerűbben hidrogénezett vízhez?

Erre tökéletes megoldást nyújt a HomeWater Economy Water hordozható hidrogénnel dúsító készüléke. Kompakt méretének köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük a munkába, kirándulásra, így minden percben élvezhetjük a hidrogénnel dúsított víz jótékony hatását.

Az Economy Water hidrogénes víz készítő kulacs üveg oldalfallal rendelkezik, így BPA mentes. Az SPA technológiának köszönhetően rendkívül magas a hidrogén koncentrációja.

A kulacs használható tisztított vízhez, ásványvízhez, bármilyen ivóvízhez, azonban üdítőkhöz, teákhoz és kávékhoz nem alkalmazható.

Ajándéknak és saját használatra is tökéletes választás a hordozható hidrogénes víz készítő kulacsunk. Milyen színben szeretnéd? Kék vagy inkább lila? Csapj le a neked tetsző termékre és rendeld meg most, hogy mielőbb élvezhesd a hidrogénes víz áldásos hatásait!