A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Miért használjunk légtisztítót?

HomeWater.hu
2023.02.20 07:00
Miért használjunk légtisztítót?

Egy légtisztító berendezés használata magas hatékonysággal képes megszűrni a zárt térben keringő levegőt a szennyeződésektől. Maradj velünk és következő sorainkból kisebb betekintést nyerhetsz a légtisztítók világába!

Amit szabad szemmel nem látunk

Otthonunk helyiségeiben a porszemcsék és szennyeződések nyom nélkül megbújnak a levegőben. Ezek pedig gyakrabban okozhatnak kellemetlen közérzetet, mint azt gondolnánk. Sőt, sok esetben még az egészségünkre is károsak lehetnek fertőzés vagy allergia formájában.

Miért érdemes beszerezni egy Geyser légtisztító készüléket?

Geyser-1 UV légtisztító és Geyser-2 UV légtisztító készülékeket egyaránt úgy tervezték meg a szakemberek, hogy akár 99%-os hatékonysággal elpusztítsa a levegőben megtalálható baktériumokat, vírusokat és egyéb szennyeződéseket. Ennek köszönhetően az UV légtisztítók nagyon hatásosak az influenza, a COVID-19 és más levegőben terjedő fertőzések megelőzésében.

Hogyan működik a Geyser-1 és Geyser-2 UV légtisztító?

A levegő fertőtlenítése a készüléken keresztül kényszerített keringés során történik, amelynek belsejében baktericid ultraibolya lámpát (UV) helyeztek el. Az UV-fertőtlenítési technológia célja a DNS vagy RNS molekuláris szerkezetének felszámolása a mikrobiális szervezet sejtjeiben a megfelelő hullámhosszú UV-sugárzással, ami a növekvő vagy regenerálódó sejtek, például baktériumok vagy vírusok pusztulásához vezet.

A modern járványmegelőzési módszereken, orvostudományon és fotódinamikán alapuló UV-fertőtlenítés egy speciálisan kialakított, magas hatékonyságú, nagy intenzitású UV-sugárzóval közvetlenül megsemmisíti a levegőben szálló baktériumok, vírusok, paraziták és egyéb kórokozók minden fajtáját. 

Ha további információra lenne szükséged webáruházunk légtisztító termékeivel kapcsolatban, akkor hívj minket a +36-70/607-5770-es telefonszámon és megválaszoljuk kérdésed!