Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Mennyit lehet spórolni egy csapra szerelhető vízszűrővel?

HomeWater.hu
2023.02.10 07:00
Mennyit lehet spórolni egy csapra szerelhető vízszűrővel?

Te hogyan gondoskodsz az ivóvizedről? Ásványvizet iszol vagy inkább szűrt vizet fogyasztasz? Mi az utóbbira voksolunk, cikkünkben pedig azt is eláruljuk, miért.

Mielőtt kitérnénk arra, hogy az ásványvíz vagy a vízszűrő használatával spórolhatunk-e többet, előbb nézzük meg mit nyújthat számunkra egy megbízható vízszűrő.

Vízszűrővel a tiszta vízért

A HomeWater kínálatában különböző vízszűrő berendezések közül válogathatunk, amelyek segítségével valóban tökéletesen tiszta, és finom vizet lehet előállítani. Hazánk ivóvize ugyan jó minőségű, de a hatékony tisztítás ellenére is tartalmazhat olyan szennyeződéseket és vegyületeket, amiket mindenképp érdemes kiszűrni a vízből, fogyasztás vagy felhasználás előtt. Ez azért is nagyon fontos, mert testünknek az egészséges működéshez tiszta vízre van szüksége: minél tisztább vizet iszunk, az annál jobban segíti szervezetünk tisztulását.

Miért éri meg a vízszűrőt választani az ásványvízzel szemben?

Ehhez vegyünk egy példát:

2000 palack 1,5 literes kiszerelésű ásványvíz 95 Ft-tal számolva 190.000 Ft

Geyser vízszűrő kapacitása 2000 palack, azaz 3000 liter és mindössze 13.900 Ft

Ugye téged is meggyőztek a számok? 

Emellett pedig használata is rendkívül egyszerű. A Geyser vízszűrőt a meglévő csaptelep végére kell csatlakoztatni, azt pedig, hogy szűrt vagy szűretlen vizet szeretnénk éppen engedni a csapból, csak attól függ, hogy a vízszűrőn lévő váltószelepet melyik irányba forgatjuk.

Szerezd be a Geyser Euro csapra szerelhető víztisztítót még ma, hogy mielőbb élvezhesd  annak minden előnyével!