Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Jégkocka készítése vízszűrővel

HomeWater.hu
2023.07.20 07:00
Jégkocka készítése vízszűrővel

Te is szereted nyáron jégkockákkal hűsíteni a frissítő italodat? Idén nyáron válaszd hozzá a Homewater vízszűrőit, hiszen az így elkészített jégkockák nemcsak felfrissítenek, hanem finomak és egészségesek, amiért szervezeted kifejezetten hálás lesz!

Jégkocka készítése

Jégkockát készíteni gyerekjáték, hiszen csak meg kell töltenünk a jégkocka formát csapvízzel és utána berakni a mélyhűtőbe néhány órára. De vajon gondoltál már arra, hogy a klór és a csapvíz egyéb szennyeződései beleoldódnak az italodba amikor beleteszed a jégkocát? Kerüld el ezeket a kellemetlenségeket és fedezd fel a Homewater vízszűrőinek tisztító erejét! Így amikor a jégkockák elolvadnak, akkor a finom szűrt víz kerül az italba.

Így öntsünk kristálytiszta vizet a jégkockatartóba!

Az otthoni vízszűrésre az egyik legjobb választás lehet a fordított ozmózis vízszűrő, amitől valóban kristálytiszta lesz a csapvíz. Egészen egyszerűen minden olyan anyagot kivon belőle, ami nem szükséges, és a 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át. Működése egy zárt technológiai rendszerben történik, ahol nyomás alatt egy (membránon) nyomja keresztül a már többször megszűrt vizet.

Tudtad?

Az ozmózis vízszűrőt a NASA fejlesztette ki az űrhajósoknak, ami  később elterjedt a katonaságnál is, hiszen még a tengervízből is képes ivóvizet előállítani.

Pénztárcabarát, de hatékony vízszűrés lehetősége

Olyan vízszűrőt szeretnél, ami költségkímélő mégis hatékony szűrést garantál? Ez esetben szerezz be egy vízszűrő kancsót, amelyhez kedvező áron hozzájuthatsz és megtisztítja a vizet:

  • az üledékektől, mint a rozsda, homok, sár, pollen,
  • a klórtól, kloroformtól és más szerves klórvegyületektől,
  • a fémek és nehézfémektől,
  • a petrolkémiai vegyületektől,
  • a fenoloktól,
  • a baktériumoktól és vírusoktól.

Szemezgess webáruházunk kínálatából és add le rendelésed akár már ma, hiszen vízszűrőink segítségével kristálytiszta vízzel hidratálhatod a szervezeted a nyári hőségben, és még a velük készített jégkockákat is kellemes ízű, egészséges hűsítővé varázsolják!