Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Homewater karácsonyi ajánló: kulacs, vízszűrő, vízlágyító

HomeWater.hu
2022.12.10 07:00
Homewater karácsonyi ajánló: kulacs, vízszűrő, vízlágyító

Nem tudod milyen ajándékkal lepd meg szeretteid karácsonykor? Maradj velünk és inspirálódj gondosan válogatott egészség- és környezettudatos ajándék ötleteinkből, amelyekkel garantáltan örömet szerezhetsz!

HomeWater ajándék tippek:

Kulacs

Egy BPA mentes, minőségi kulacs a legjobb barátunkká válhat a mindennapi életben, amit bárhová magunkkal vihetünk, így nem kell többé szomjazni és azon gondolkodni, hol tudnánk leghamarabb innivalóhoz jutni. Kitűnő ajándék olyan hozzátartozó számára, aki sokat van úton, illetve rendszeresen sportol és szüksége van a folyamatos folyadékpótlásra.

Vízszűrő

Egy ajándékdobozba rejtett vízszűrő kancsó vagy csapra szerelhető vízszűrő a törődés magasfoka, hiszen amellett, hogy hatékonyan megszűri a csapvizet, nem kell többé kartonszámra vásárolni a PET palackos ásványvizeket, amivel rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg szeretteid számára a mindennapokban.

Vízlágyító

Legyen szó szüleid, vagy testvéred kedvenc kávéfőzőjéről, vagy egy újonnan vásárolt mosógépről, a hosszú élettartamának megőrzéséhez nélkülözhetetlen a vízlágyító, ugyanis a vízben megtalálható Calcium és Magnézium vízkőként károsíthatják és akár tönkre is tehetik az elektromos berendezéseket. Ők talán még nem is gondoltak erre, így te lehetsz az első, ha valami igazán hasznosat szeretnél ajándékozni!

A HomeWater dizájnos kulacsai, modern vízszűrői és praktikus vízlágyítói mind remek ajándék ötletek azoknak a hozzátartozóknak, és barátoknak akik számára kicsit is fontos a környezettudatosság. Nézz szét kínálatunkban és add le rendelésed még ma, hogy mielőbb átvehesd a csomagod!