Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Hidratálás szűrt vízzel a gyönyörű és egészséges bőrért!

HomeWater.hu
2023.10.10 07:00
Hidratálás szűrt vízzel a gyönyörű és egészséges bőrért!

Az emberi test csodája, hogy kibírja élelem nélkül akár 30 napig is. Ellenben víz nélkül legfeljebb 3 napig élnénk túl. Vajon miért ennyire létfontosságú a víz fogyasztás szerveink egészséges működése szempontjából?

Mivel testünket 60-70 százalékban víz alkotja, a sejtjeink pedig 80 százalékban vízből tevődnek össze, ezért a víz alapvető szerepet tölt be egészségünk megőrzése szempontjából, és teljesen érthető, ha nélküle az egész szervezetünk működése rövid időn belül felborul. Arról nem is beszélve, hogy ez az egyensúlyzavar számos szervünk működésében okozhat tüneteket, sőt akár olyan problémákat, ami az egészségünket is veszélyezteti.

Azt tudtad például, hogy a száj szárazsága is egy figyelmeztető jel lehet? 

Így amikor ezt tapasztaljuk, mielőbb pótoljuk a testünk számára nélkülözhetetlen folyadékot, hiszen a tünet észlelésekor már jelentős vízhiányban szenved a szervezetünk.

Dehidratált bőr

Sőt! Ne felejtsük el, hogy a bőrünk is hamar reagál, ha nem nyújtunk a testünknek kellő gondoskodást megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel. Ilyenkor ugyanis apróbb ráncok megjelenését észlelhetjük az arcunkon, rugalmatlanná és fakóvá válik a bőrünk még a legjobb hidratáló krémek alkalmazása mellett is.

Mit igyunk?

A legtöbb, amit bőrünk szépségének megőrzéséért tehetünk, ha elegendő mennyiségű, szűrt tisztaságú vízzel oltjuk a szomjunkat. Kitűnő választás lehet erre a célra a HomeWater pult alá beépíthető vízszűrői, amelyek működés közben több lépcsőben szűrik kristálytisztára a csapvizet. Ezeknek a vízszűrőknek nem csak az az előnyük, hogy megtisztítják a vezetékes vizet a bennük található vegyszerektől, szennyeződésektől, káros anyagoktól, hanem az is, hogy „korlátlan” mennyiségű vízhez jutunk általa, hiszen átfolyós rendszerűek.

Ha ennél egy kicsit egyszerűbb lehetőséget szeretnénk az egészséges ivóvíz előállítására, akkor a vízszűrő kancsók hatékony, gyors, és költségkímélő megoldást nyújtanak arra, hogy a segítségükkel tökéletesen tiszta, szűrt vizet készítsünk otthon, vagy akár az irodában és utazásaink során.

Akárhogy is döntesz ne feledd, hogy az egészség és gyönyörű bőr titkának egyik elengedhetetlen eleme az elegendő mennyiségű tiszta víz fogyasztásában rejlik. Gondoskodj róla webshopunk termékeivel, hogy mindig elegendő vízhez juttasd a szervezeted, és rendeld meg, akár már ma a víz használati szokásaidhoz leginkább illő vízszűrő berendezést!