Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Cikkszám: geyser_smart-max-szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett
Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Cikkszám: geyser_smart-max-szett
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
19 990 Ft

Szűrőbetét szett a Geyser Smart Bio vízszűrőhöz.

A készlet tartalma:

1. AquaSoft - kompozit patron, amely eltávolítja a vízből a víz keménységét okozó sókat. A szűrőközeg élelmiszerminőségű nagy kapacitású ioncserélő gyanták speciális keveréke. Ez lehetővé teszi a a víz lágyítás egyenletes hatékonyságát a szűrőbetét teljes élettertama alatt.
2. Aragon Smart Max - egy egyedülálló patron, amelyet kemény víz kezelésére terveztek. A speciális ioncserélő gyanta jelenléte és az Aragon MAX anyag kiegyensúlyozott szerkezete miatt a folyamatos és kiváló minőségű patronok működése a teljes élettartam alatt biztosított.
3. Postcarbon Ag Smart - préselt kókuszdió-aktív szénből (szén blokk) készült patron. Hatékonyan eltávolítja a klór és szerves klór vegyületeket, a szabad klórt, a kellemetlen szagokat, javítja a víz összes érzékszervi tulajdonságait. Az ezüsttel kombinált patron biztosítja bakterosztatikus hatást a patron teljes élettartama alatt.


A szűrőbetétek cseréje átlagosan 12 havonta javasolt.

Rendeld meg most Geyser Smart Max szűrőbetét szett termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.19-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Geyser szűrőbetét szettek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Geyser
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.19
Szerelési típus
Szerelési típus

A szűrőbetét szerelési, illetve csatlakozási módja.

Belső betét: szűrőházba kell helyezni.

In-line betét: önmagában használható, egyik végén be másik végén kiáramlik a víz.

Quick-Change betét: egy mozdulattal cserélhető betét, melyet a megfelelő fejbe lehet helyezni.

Csapra szerelhető betét: csapszűrő készülékek betétei.

Quick-Change betét
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok