Geyser Smart Bio szűrőbetét szett

Cikkszám: geyser-smart-bio-szett
Geyser Smart Bio szűrőbetét szett

Geyser Smart Bio szűrőbetét szett

Cikkszám: geyser-smart-bio-szett
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
19 990 Ft

Szűrőbetét szett a Geyser Smart Bio vízszűrőhöz.

A készlet tartalma:
1. Ecotar Smart - élelmiszer-minőségű ioncserélő gyanták keveréke a keménységet okozó sók eltávolításához, és a vas és a mangán rendkívül hatékony eltávolításához.
2. Aragon Smart BIO - az Aragon szűrő módosított változata, a nehézfémek, a klór és más káros szennyeződések eltávolítására,ezenkívűl javítja a víz ízét, színét és illatát. A csökkentett porozitás és az elektrokinetikai felületi töltés miatt az Aragon Smart Bio teljes mértékben eltávolítja a baktériumokat és vírusokat (szabadalom száma: 2506232). A biztonságos formában lévő ezüst gátolja a baktériumok növekedését.
3. Carbon Block Ag Smart - a kiváló minőségű kókusz-szén a végső tisztításhoz. Eltávolítja a maradék klór és szerves klór-szennyeződéseket, ezáltal javítja a víz ízét. Ezüst tartalma biztosítja a a bakteriosztatikus hatást.

A szűrőbetétek cseréje átlagosan maximum 18 havonta szükséges.


Rendeld meg most Geyser Smart Bio szűrőbetét szett termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.19-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Geyser szűrőbetét szettek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Geyser
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.19
Szerelési típus
Szerelési típus

A szűrőbetét szerelési, illetve csatlakozási módja.

Belső betét: szűrőházba kell helyezni.

In-line betét: önmagában használható, egyik végén be másik végén kiáramlik a víz.

Quick-Change betét: egy mozdulattal cserélhető betét, melyet a megfelelő fejbe lehet helyezni.

Csapra szerelhető betét: csapszűrő készülékek betétei.

Quick-Change betét
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok