A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

Földünkért világnap - Apró lépések a mindennapokban

HomeWater.hu
2023.10.20 07:00
Földünkért világnap - Apró lépések a mindennapokban

A Földünkért világnap története 1991. október 21-én indult, amely mozgalom jelmondata mindannyiunk számára fontos üzenetet hordoz: "Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!" De mit is jelent ez pontosan?

Kis lépések hatalma

A valódi változásokhoz legtöbbször apró lépéseken keresztül vezet az út ezért, ahelyett, hogy az egész világot próbálnánk egyszerre megmenteni, koncentráljunk inkább a fenti mottóra: nézzük meg mire lehetünk hatással itt és most, vegyük sorra milyen célkitűzések kapcsolódhatnak a Földünkért világnaphoz, és találjuk meg közöttük azt, ami számunkra hosszú távon is tartható.

Csökkentsük a műanyag használatot!

Környezetünk megóvásának egyik leghatékonyabb módja, ha az egyszer használatos műanyagokat minimalizáljuk a mindennapi életben. A műanyag zacskók helyett alkalmazzunk saját tároló dobozokat vagy hálós táskákat az élelmiszerek vásárlásához. Vagy például a webshopunk üvegkulacsainak használatával és a vízszűrő berendezéseinkkel tisztított víz fogyasztásával is nagyon jó eredményeket lehet elérni a műanyagszennyezés csökkentésében, hiszen így elkerülhetjük az egyszer használatos műanyag palackok megvásárlását.

Te milyen célt tűzöl ki az idén a Földünkért világnap alkalmából?

Ne hagyjuk, hogy ezek az apró lépések látszólag jelentéktelennek tűnjenek számunkra, amelyekkel talán nem is sejtjük milyen hatalmas hatást gyakorolhatunk Földünkre a fenntarthatóság jegyében. Te milyen célt tűzöl ki az idén? Ha vízszűrő vásárlásán töröd a fejed, ne habozz, látogass el termék kínálatunkhoz és add le rendelésed, akár már ma, hogy mielőbb elérhető legyen otthonodban a kristálytiszta ivóvíz élménye, ezzel is mellőzve a PET palackos vizeket a “zöldebb jövő” reményében!