Április 22-28. között minden víztisztító készülék vásárlás mellé egy éven át 20% kedvezményt biztosítunk a készülékhez tartozó szűrőbetétekre!

A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Dezalga algaölõ medencébe - 1 l

Cikkszám: DEZALGA
Dezalga algaölõ medencébe - 1 l

Dezalga algaölõ medencébe - 1 l

Cikkszám: DEZALGA
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődj!
1 590 Ft

Algaölő DEZALGA Masszázs Medencébe

Alga elleni klórmentes medence vegyszer. Folyékony, habzásmentes, semleges kémhatású vízkezelő szer, algásodásgátló és algaölő hatással. Gyógyvizekben, hullámfürdőkben, masszázsmedencékben és szökőkutakban is használható. Ellenáramoltatóval felszerelt medencékhez is alkalmas. Minden, az uszodavízben használatos klórvegyülettel keverhető. Nem mérgező, íztelen, szagtalan, nehézfémektől mentes. Napfény és hő nem befolyásolja a lebomlását. Hatóanyaga: kvaterner ammónium.

Az algamentes, áttetsző medencevíz elengedhetetlen feltétele a rendszeres vízkezelés. A legtöbb algaféle ellen a klór nem hatékony, ezért algaölő szer rendszeres használata is javasolt. Mint minden vegyszer, az DEZALGA is megfelelő pH-szint mellett fejti ki optimális hatását, ezért a kezelés megkezdése előtt állítsa be a víz pH értékét 7,1-7,3 közé! A magas pH érték elősegíti az algaképződést.

Használata:

Feltöltéskor: adjon 100-150ml szert 10m3 vízhez.
Után-adagolás: időjárástól függően 1-2 hetente adjon 50-100ml szert 10m3 vízhez.
Nagy terhelés, magas hőmérséklet, esőzések, vagy már elalgásodott víznél 100-150ml/10m3 mennyiséget használjon!
A termék adagolását követően, minimum 30 percig ne menjen fürdőző a medencébe!
Figyelmeztetések:
Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és az edényzetét veszélyes-, vagy speciális hulladékgyűjtő helyre kell vinni! Csak úszó- és fürdőmedencékben alkalmazható, természetes kerti tavakban nem, az élővilágra veszélyes! H400-nagyon mérgező a vízi élővilágra! H314-Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okozhat! P102 - Gyermekektől elzárva tartandó! P260 - A gőzök, permet belégzése tilos! P303 + P361 + P353 - Szembe kerülés esetén több percig óvatosan öblítsen vízzel!

Hatóanyag: 10% N.N-Dimethyl-2-hydroxypropylammonium Chloride. 100g termék biocid tartama 10g.


Rendeld meg most Dezalga algaölõ medencébe - 1 l termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk pár munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Medence kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk.

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Dezalga
Választható méret
Választható méret

A méret csomagolás nélkül értendő, a termék valós mérete, hosszúsága és átmérője.

1000 ml
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 9-16 óra között.

Rólunk írtátok