A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

BPA-mentes kulacsok az egészséges vízfogyasztásért!

HomeWater.hu
2023.08.20 07:00
BPA-mentes kulacsok az egészséges vízfogyasztásért!

Hamarosan szeptember, közeledik az iskolakezdés! Ilyenkor egy kis odafigyeléssel is sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a műanyagszennyezést és környezetbarát termékeket válasszunk a gyermekeinknek.

BPA-mentes kulacsot minden gyermeknek!

Napjainkban szerencsére már több lehetőség is rendelkezésünkre áll, amikor az egyszer használatos PET palackok helyett keresünk környezetbarát alternatívákat. Az egyik ilyen lehetőség a BPA-mentes kulacsok használata. Ugyanis egyre több kutatás bizonyítja, hogy a BPA vegyületnek hormonális hatása lehet a szervezetre nézve, és kapcsolatba hozható bizonyos egészségügyi problémákkal. Éppen ezért gyermekünk egészsége és a környezetünk védelme érdekében érdemes a BPA-mentes kulacsok mellett dönteni.

Környezetbarát és trendi kulacsok

Nagyon fontos, hogy a gyerekek az iskolában is egész nap hidratáltak maradjanak. Vízszűrőink használatával egész napra biztosíthatod számukra az egészséges, kristálytiszta vizet, amit ha kulacsba töltesz kitűnő útitársként szolgál a mindennapokban.

Nem utolsó sorban, ha gyermekünk egyedi és menő BPA-mentes kulacsot használ a suliban, azzal osztálytársai figyelmét is felkeltheti, és elindíthatja egy környezetbarát szokás terjedését az iskolai közösségben.

Látogass el még ma a HomeWater termékkínálatához, ahol BPA mentes tritánból készült gyermek kulacsokkal várunk cuki és játékos figurákkal díszítve, többféle színben. Rendelj egy aranyos EQUA kulacsot Te is, és lepd meg vele gyermeked az iskolakezdésre!