Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Cikkszám: FP3-HJ-K1
Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Cikkszám: FP3-HJ-K1
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
26 530 Ft

Az FP3-HJ-K1 hét fokozatú, ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés, KDF töltettel, kapilláris membránnal.

A készletben található szűrőbetétek:
1 db FCPS5 - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket például a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
Ezen kívül vegyszerálló és bakteriosztatikus hatású, azaz megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, leállítja a baktériumok sejtosztódását.
Élettartam: 3-6 hónap
1 db FCCST2 - ez a két fokozatú víztisztító szűrőbetét, vastalanítóval és vízlágyító gyantával töltve.
A szűrőbetét csökkenti a vas ionok koncentrációját, amelyek hozzájárulhatnak a Kashin-Beck betegség kialakulásához, megszünteti a víz fémes ízét és ioncsere segítségével csökkenti a víz keménységét.
Élettartam: 2-4 hónap
1 db FCCBKDF - ez víztisztító szűrőbetét három szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg egy KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, rétegelve vagy egyéb szűrőközeg granulátummal keverve, általában arany vagy réz színben) mely eltávolítja a klór akár 99%-át, a hidrogén-szulfidot, egyes növényvédő szereket, csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását.
A második szűrési réteg kókuszhéj aktív szénnel van töltve,ami javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
A harmadik szűrési réteg pedig eltávolítja az üledékeket , azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
Élettartam: 3-6 hónap
1 db TLCHF-2T - ez a kapilláris membrán egy egyedülálló mikroszkopikus szerkezet, polipropilén üreges rostokból. A szűrőbetét eltávolítja az üledékeket - vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát és egyéb mechanikai szennyeződések, bizonyos baktériumokat és vírusokat.
A membránház átlátszó PET anyagból készült.
Összehasonlítva a fordított ozmózis (RO) membránokkal, a kapilláris membrán vesztesége nulla, ami gyorsabb és hatékonyabb víztisztítást tesz lehetővé.
Fő tulajdonsága, hogy nem távolítja el a vízben található ásványi anyagokat.
Élettartam: 6-12 hónap
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.
Elhelyezés: mosogató alá
Méret: 395 x 140 x 360 mm
Csatlakozás (bekötés) : 1/2"
Csatlakozás (rendszer és szűrők: 1/4"
Működési hőmérséklet: 2-42°C (hideg víz szűrésére)
Maximális nyomás: 4 bar
Szűrőház anyaga: PET
Szűrőfej anyaga: PP
Csőrendszer anyaga: PE
Csatlakozások típusa: QC gyorscsatlakozó
Szűrési fokozatok száma: 7
Szűrőházak száma: 3
Szűrési méret: 0,02 mikron
Csaptelep típusa: FXFCH17-C
Standard szűrőbetétek: FCPS5, FCCST2, FCCBKDF, TLCHF-2T
O gyűrűk száma: 2
Szűrőházkulcs: FXWR1-BL


Rendeld meg most Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán) termékünket rendkívül kedvező áron és akár 2021.04.21-ig ki is szállítjuk csomagod. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.04.21
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Ultraszűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok