Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Cikkszám: FP3-HJ-K1
Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán)

Cikkszám: FP3-HJ-K1
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
26 530 Ft

Az FP3-HJ-K1 hét fokozatú, ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés, KDF töltettel, kapilláris membránnal.

A készletben található szűrőbetétek:
1 db FCPS5 - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket például a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
Ezen kívül vegyszerálló és bakteriosztatikus hatású, azaz megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, leállítja a baktériumok sejtosztódását.
Élettartam: 3-6 hónap
1 db FCCST2 - ez a két fokozatú víztisztító szűrőbetét, vastalanítóval és vízlágyító gyantával töltve.
A szűrőbetét csökkenti a vas ionok koncentrációját, amelyek hozzájárulhatnak a Kashin-Beck betegség kialakulásához, megszünteti a víz fémes ízét és ioncsere segítségével csökkenti a víz keménységét.
Élettartam: 2-4 hónap
1 db FCCBKDF - ez víztisztító szűrőbetét három szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg egy KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, rétegelve vagy egyéb szűrőközeg granulátummal keverve, általában arany vagy réz színben) mely eltávolítja a klór akár 99%-át, a hidrogén-szulfidot, egyes növényvédő szereket, csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását.
A második szűrési réteg kókuszhéj aktív szénnel van töltve,ami javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.
A harmadik szűrési réteg pedig eltávolítja az üledékeket , azaz a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.
Élettartam: 3-6 hónap
1 db TLCHF-2T - ez a kapilláris membrán egy egyedülálló mikroszkopikus szerkezet, polipropilén üreges rostokból. A szűrőbetét eltávolítja az üledékeket - vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát és egyéb mechanikai szennyeződések, bizonyos baktériumokat és vírusokat.
A membránház átlátszó PET anyagból készült.
Összehasonlítva a fordított ozmózis (RO) membránokkal, a kapilláris membrán vesztesége nulla, ami gyorsabb és hatékonyabb víztisztítást tesz lehetővé.
Fő tulajdonsága, hogy nem távolítja el a vízben található ásványi anyagokat.
Élettartam: 6-12 hónap
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére.
Élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.
Elhelyezés: mosogató alá
Méret: 395 x 140 x 360 mm
Csatlakozás (bekötés) : 1/2"
Csatlakozás (rendszer és szűrők: 1/4"
Működési hőmérséklet: 2-42°C (hideg víz szűrésére)
Maximális nyomás: 4 bar
Szűrőház anyaga: PET
Szűrőfej anyaga: PP
Csőrendszer anyaga: PE
Csatlakozások típusa: QC gyorscsatlakozó
Szűrési fokozatok száma: 7
Szűrőházak száma: 3
Szűrési méret: 0,02 mikron
Csaptelep típusa: FXFCH17-C
Standard szűrőbetétek: FCPS5, FCCST2, FCCBKDF, TLCHF-2T
O gyűrűk száma: 2
Szűrőházkulcs: FXWR1-BL


Rendeld meg most Aquafilter víztisztító ultraszűrővel (kapilláris membrán) termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.08.03
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Ultraszűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok