Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Cikkszám: EXCITO-WAVE
Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Cikkszám: EXCITO-WAVE
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődj!
46 400 Ft

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Pult alá beépíthető 4 lépcsős víztisztító rendszer.

A szűrőbetétek úgynevezett Quick-Change rendszerben csatlakoznak, ami azt jelenti,hogy szerszámok nélkül, könnyen cserélhetőek.

A rendszer

-kiszűri a vízben lebegő szilárd üledékeket

-csökkenti a víz keménységét és vastartalmát

-az aktív szénnek köszönhetően eltávolítja a vírusok és baktériumok bizonyos fajtáit valamint javítja a víz minőségét, ízét és illatát

-az ultraszűrő segítségével eltávolítja a 0,01 mikron nagyságnál nagyobb részecskéket

1.lépcső: AIPRO-1M-TW 

Az 1 mikronos 12 x 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket például a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.

2. lépcső: AISTRO-2-TW

A 2,5"-os in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg csökkenti a vas ionok koncentrációját, javítja a víz illatát, ízét és pH értékét. Ezen kívül megszűnteti a víz fémes ízét.
A második szűrési réteg ioncserélő gyantával van töltve. Az ioncserélés során a gyantán átáramló vízben a kalcium és magnézium ionok, nátrium ionokra cserélődnek, csökkentve ezáltal a víz keménységét.

3.lépcső: FCCBL-S-TW

Kiváló minőségű, TWIST típusú soros tömbösített aktív szén szűrőbetét. Egy speciális töltőanyag és aktív szén keverékének köszönhetően eltávolítja a vízben levő klórt, szerves anyagokat és bizonyos vegyszereket

Javíta a víz illatát és ízét. Csökkenti a víz keméynségét és a nehézfémek koncentrációját.

4.lépcső: TLCHF-TW

2,5 x 12"-os ultraszűrő membrán fehér házban - TWIST típusú csatlakozóval. 0,01 µm-ig eltávolítja az üledékeket, beleértve a legtöbb baktériumot és vírust is. 

A víz ultraszűrése (UF) egy olyan szűrési folyamat, amelynek során az otthoni víznyomás során a vizet féligáteresztő membránján keresztül nyomják be. Az ultraszűrés (UF) eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, valamint a szuszpendált részecskéket az ivóvízből. A nagy molekulatömegű részecskék és anyagok nem képesek átjutni a 0,01 mikronos UF membránon, így csak édesvíz és oldott ásványok juthatnak át. Az UF membrán kémiailag ellenáll az oxidánsoknak és a klórnak. Az ultraszűrés (UF) porózus membránt használ a baktériumok és vírusok eltávolítására, miközben megőrzi az ásványi anyagokat. Az UF-rendszer veszteségmentes alternatívája a fordított ozmózisnak, amely a tiszta víz gyorsabb és hatékonyabb előállítását szolgálja. Ezenkívül az üreges rostos UF membránok a hasznos ásványokat is érintetlenül hagyják. Az ACS-7 membránokat hideg ivóvízszűréshez tervezték.

 


Rendeld meg most Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Vízszűrő berendezések kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2022.07.05
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Ultraszűrő
Elhelyezés
Pult alatti
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok