Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Cikkszám: EXCITO-OSSMO
Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Cikkszám: EXCITO-OSSMO
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
59 150 Ft

*** ÚJ TERMÉK ***

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító a legújabb TWIST típusú szűrőbetétekkel.

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító modern megjelenéssel, kompakt designnal TFC-70F-TW RO membránnal és a legmodernebb, TWIST típusú szűrőbetétekkel felszerelve.
A rendszer TWIST típusú szűrőbetétei könnyen és gyorsan kicserélhetők.
A szűrőbetétek cseréjéhez semmiféle szerszámra vagy eszközre nincs szükség, szaktudást nem igényel.
A magas membrán minőségnek köszönhetően napi kb. 264 liter víz szűrése alkalmas.
0,0001µm-es kicsi mikronméret lehetővé teszi a szennyeződések beleértve a vírusok és baktériumok eltávolítását a vízből.
A rendszer aktív szén visszasózóval felszerelt, amely azon kívül,hogy javítja a víz illatát és ízét, az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat (mint például kálcium és magnézium) pótol vissza a vízbe.
Az EXCITO-OSSMO rendszer felépítése:

1. lépcső: Üledékszűrő - Ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.

2. lépcső: Aktív szénszűrő - aktív szén és speciális közeg keverékéből. Az FCCBL sorozatú víztisztító szűrőbetétek préselt aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.

3. lépcső: RO membrán - Kiváló hatékonysággal kiszűri a vízben található szennyeződések 96-99%-át, a vírusokat, baktériumokat, oldott sókat illetve a 0,0001 mikrontól nagyobb méretű illékony szerves vegyületeket is. A 70 GPD membrán naponta kb. 264 liter víz tisztítására képes.

4. lépcső: Aktív szén és visszasózó szűrőbetét - Szűrőbetét aktív szénnel és visszasózó közeggel van töltve. Utószűrőként javítja a víz ízét és illatát, ezen kívül ásványi anyagokat juttat a vízbe.
Az RO rendszeren megtisztított víz a visszasózó egységen áthaladva természetes mikroelemekkel, például kalciummal és magnéziummal dúsul. Ezeket a hasznos ásványi anyagokat és tápanyagokat (miután RO eltávolította) vissza kerülnek a vízbe, így mineralizált, pH-kiegyensúlyozott vizet hoz létre. Ezek a közegek alkalizálják és remineralizálják a vizet, emelve annak pH-ját. Csökkentik a savasságot a szervezetben, és természetes kalcium- és magnéziumionokat termelnek, amelyeket az emberi test képes hasznosítani.


Rendeld meg most Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét Ozmózis vízszűrők kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2021.08.06
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Fordított ozmózis
Alkalmas-e ólom eltávolításra?
Alkalmas-e ólom eltávolításra?

Nagyon sok vízvezeték még ólomcsövekből épült. Az ólom károsítja az emberi szervezetet és nem ürül ki sehogy.

igen
Elhelyezés
Pult alatti
Csaptelep:
UV lámpa készlet:
Visszasózó patron csatlakozókkal:
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok