Csapra szerelhető Geyser Euro vízszűrő INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL a készlet erejéig!

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os

Cikkszám: EXCITO-CL-CRT-3
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os
Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os

Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os

Cikkszám: EXCITO-CL-CRT-3
Raktáron van, azonnal szállítjuk! 
9 530 Ft

Az EXCITO-CL-CRT három részes víztisztító szűrőbetét szett az EXCITO CL víztisztító berendezések számára.
Az EXCITO-CL készülék 5 szűrőbetétet tartalmaz, melyből az első három betét javasolt csereideje 6 hónap. A 4. és 5. betét csereideje 12 hónap.

A készlet tartalma:

1 db AIPRO-1M-AQ - ez a 5 mikronos 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket mint pl a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát

1 db FCCBL-S-L-AQ - "Silver" sorozatú aktív szenes szűrő a legkorszerűbb betétek közé tartozik. Eltávolítja a klórt, szerves anyagokat és bizonyos növényvédő szereket. Javítja a szűrt víz ízét és aromáját. A patronok csökkentik a vízkeménységet és a nehézfémek koncentrációját.
A patronok kiváló minőségű szűrőközeggel vannak feltöltve úgy, mint bitumenes (fekete szén) és kókuszhéjból nyert aktív szén keveréke, melyek megfelelnek az FDA szigorú szabályozásának is.

1 db AISTRO-L-AQ - Vízlágyító szűrőbetét. FDA minőségű, nátrium alapú, erősen savas ioncserélő gyantát használ, amely csökkenti a víz kalcium és magnézium ion tartalmát. A kalciumot és a magnéziumot gyakran "keménységet okozó ásványi anyagoknak" nevezik. Ezen ionok felelősek a vízkő lerakódásáért, a nagyobb mosószer-fogyasztásért és az üvegárukon lévő foltokért. Szélsőséges esetekben nagy mennyiségű kalcium és magnézium üveg felületen opálosodást is okozhat.


Rendeld meg most Aquafilter EXCITO-CL szűrőbetét szett 3 db-os termékünket rendkívül kedvező áron és igyekszünk 1-2 munkanapon belül kiszállítani csomagod, amennyiben az raktáron van. Nézz szét EXCITO-CL vízszűrő szettek kategóriánk további nagyszerű termékei között is és 30.000 forint feletti rendelésed garantáltan ingyen kiszállítjuk minden esetben!

Márka
Márka

Ez a termék márka neve.

Aquafilter
Várható szállítási idő
Várható szállítási idő

Az itt megadott időpont csak a raktáron lévő termékekre vonatkozik és kizárólag tájékoztató jellegű, a tényleges kiszállítás időpontjáról a megrendelést követően emailben értesítünk.

2022.05.26
Szerelési típus
Szerelési típus

A szűrőbetét szerelési, illetve csatlakozási módja.

Belső betét: szűrőházba kell helyezni.

In-line betét: önmagában használható, egyik végén be másik végén kiáramlik a víz.

Quick-Change betét: egy mozdulattal cserélhető betét, melyet a megfelelő fejbe lehet helyezni.

Csapra szerelhető betét: csapszűrő készülékek betétei.

In-Line betét
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk a +36-70/607-5770 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 8-16 óra között.

Rólunk írtátok