A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

A vízfogyasztás fontossága várandósság idején

HomeWater.hu
2022.09.22 07:00
A vízfogyasztás fontossága várandósság idején

Honnan tudhatod, hogy várandósan mennyi vízre van szükséged a magzat egészséges fejlődéséhez? Ez egyénenként változó, ezért nehéz lenne pontosan megmondani, azonban akad néhány hasznos tanács, amit minden kismamának a figyelmébe ajánlunk.

Hogyan előzzük meg a szomjúságot várandósság alatt?

A legjobb amit tehetünk áldott állapotunk időszakában, ha már reggel egy pohár vízzel kezdjük a napot ugyanis éjszaka, amíg alszunk hosszú órákon keresztül nem juttatjuk a szervezetünket folyadékhoz, ezért ha vízivással indítunk ébredés után, érezhetően új erőre kap tőle az egész testünk. Így közérzetünk is  kellemesebb lehet, és némi enyhülést hozhat a terhesség kezdeti időszakában a reggeli rosszullétek idején. 

A nap folyamán törekedjünk minimum 2 liter, de inkább ennél is több folyadék elfogyasztására. Lehetőségeinkhez mérten igyekezzünk egészséges és tudatos étkezési szokásokat bevezetni a mindennapjainkba. Együnk minél több zöldséget és gyümölcsöt,  ezzel hatékonyan növelhetjük a folyadékbevitelt, emellett pedig vitamin szükségletünket is valamelyest fedezni tudjuk fogyasztásukkal.

Milyen jótékony hatásait élvezhetjük várandósan a vízivásnak?

  • Segíti eljuttatni a fejlődéshez szükséges tápanyagokat a magzathoz.
  • Jótékonyan hat a vérkeringésre. 
  • Támogatja az emésztési folyamatokat.
  • Elkerülhetővé teszi a húgyúti fertőzést, a székrekedést, valamint az aranyér kialakulását.
  • Lehetővé teszi a bőr puhaságának megőrzését.

Milyen vizet igyunk várandósan?

Mint, ahogy az általánosságban elmondható, úgy áldott állapotban is a vízszűrővel megtisztított víz fogyasztása járulhat hozzá a legnagyobb mértékben egészségünk megőrzéséhez. Alkalmazásukkal a legnagyobb biztonsággal vonhatjuk ki a csapvízből a különböző szennyeződéseket, ezzel kristálytiszta, ásványi anyagokban gazdag vízhez juttatva magunkat és így a szívünk alatt fejlődő magzatot is.

A HomeWater.hu-n csak megbízható, ellenőrizhető márkák termékeit forgalmazzuk, így ha tőlünk rendeled meg a kiszemelt vízszűrőt, garantáltan minőségi vizet tölthetsz majd a poharadba!