USTM víztisztító kemény vízhez

Cikkszám: FS3-EMI-ST
USTM víztisztító kemény vízhez

USTM víztisztító kemény vízhez

Cikkszám: FS3-EMI-ST
Raktáron 
24 900 Ft

Az FS3-EMI egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés kemény vízhez.

A készletben található szűrőbetétek:

1 db FCPS20-U - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db FCCBL-U víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
1 db FCCST-U - ez a víztisztító szűrőbetét egy vízlágyító betét, mely az elő szűrő és aktív szén betét által kezelt víz lágyítását végzi el.
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.
A készlet tartama:
- 1 db 1/4"-os golyóscsap
- 1 db 1/2"-os bekötő idom
- 1 db szűrőház kulcs
- 1 db pultra szerelhető csaptelep
- 1 db FCCBL-U aktív szén szűrőbetét
- 1 db FCPS5-U 5 mikronos polipropilén szűrő
- 1 db FCPS20-U 20 mikronos polipropilén szűrő
- 1 db teflon szerelőszalag
- PE cső a bekötéshez

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

USTM
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Vízlágyítás
Elhelyezés
Pult alatti