Aquaphor Crystal szűrőbetét szett (K3, K2, K7)

Cikkszám: 4744131010953
Aquaphor Crystal szűrőbetét szett (K3, K2, K7)

Aquaphor Crystal szűrőbetét szett (K3, K2, K7)

Cikkszám: 4744131010953
Raktáron 
21 990 Ft

Az Aquaphor Crystal szűrőbetétek felépítése és jellemzői:

 A 3 db szűrőbetét egyszerre cserélendő. Szűrőcsere alkalmával tehát nem a betéteket, hanem az egész házat cseréljük le a bele épített slim kialakítású szűrőbetétekkel egyben. A szűrők cseréje így könnyen, páz mozdulattal, néhány perc alatt elvégezhető.

 

K1-03 szűrőbetét az első tisztítási fázis. Csökkenti a csapvízben található klórtartalmat, a nehézfémek és szerves vegyületek mennyiségét, valamint kiszűri 5 mikronig az úgynevezett vízben lebegő anyagokat (rozsda, homok, iszap stb.). ioncserélővel és mikrokristályos ezüsttel van kiegészítve, melynek hatására teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat. 

K1-02 szűrőbetét a második tisztítási fázis, amelynek szűrőanyagai felelősek a további aktív klór tartalom, nehézfém tartalom megkötéséért, valamint 3 mikronos méretnagyságig, kiszűri a további lebegő szennyeződéseket. Aqualen-t és ezüstöt is tartalmaz a gombák, vírusok, baktériumok elpusztítása érdekében. 

K1-07 szűrőbetét a harmadik és egyben utolsó tisztítási fázis. A szűrőbetét maximális hatékonyságának köszönhetően teljesen eltávolítja a klórt és az egészségre káros mikro szennyeződéseket, valamint a maradék nehézfémeket és mikroorganizmusokat is. Mikrokristályos ezüstöt és ioncserélőt tartalmaz, és 0,8 mikronig eltávolítja a vízben lebegő anyagokat.

 

A szűrőbetét szett kapacitása: 8000 liter

Gyártó: Aquaphor Corporation

 

 

 

Javasolt betétcsere: kb. 12 havonta

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquaphor