Aquafilter Exkluzív Zuhanyszűrő-zuhanyfej szűrőbetéttel

Cikkszám: FHSH-6-C
Aquafilter Exkluzív Zuhanyszűrő-zuhanyfej szűrőbetéttel

Aquafilter Exkluzív Zuhanyszűrő-zuhanyfej szűrőbetéttel

Cikkszám: FHSH-6-C
Nincs raktáron, beérkezésről érdeklődjön: hello@homewater.hu
5 490 Ft

Megszünt termék.

Aquafilter FHSH zuhanyszűrő használata nagyon egyszerű: csak tekerd le a meglévő zuhanyfejet, és tedd a helyére az Aquafilter zuhanyfelyet!

Fő alkotóeleme a KDF, amely eltávolítja a vízből a klórt, a hidrogén-szulfidot (záptojás szag okozója), vas-oxidokat (rozsdás víz okozója) és nehézfémeket (pl.: ólóm). Kifejezetten ajánlott száraz és érzékeny bőrűeknek.
Az FHSH-6-C zuhanyszűrő KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, rétegelve vagy egyéb szűrőközeg granulátummal keverve, általában arany vagy réz színben) mely eltávolítja az egyes növényvédő szereket, csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását.

A készlet tartalmazza a krómozott zuhanyfejet, a szűrőbetétet, egy szilkon tömítőgyűrűt és egy speciális hálós tömítőgyűrűt.

A zuhanyfej három fokozatban állítható: szabályos, teljes vízsugár; puha, gyengéd masszázs és frissítő, egyenletes vízsugár

A klórmentes fürdővíz fiatalabb és feszesebb hatást kölcsönöz a bőrének, enyhíti a száraz viszkető érzést, csökkenti a szem irritációt, egészségesebb lesz a haj és javítja a habfűrdők, szappanok habzását.

Ez a zuhanyszűrő kifejezetten ajánlott a csecsemőknek és érzékeny bőrűeknek, klór vagy klórszármazékokra allergiás személyeknek.

Az Aquafilter zuhanyszűrőhöz a cserebetét 1.890 Ft. Itt találod >>

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Szűrési teljesítmény
2500 liter