Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Cikkszám: EXCITO-WAVE
Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Cikkszám: EXCITO-WAVE
Raktáron 
37 280 Ft

Aquafilter EXCITO-WAVE 4 lépcsős, ultraszűrős víztisztító

Pult alá beépíthető 4 lépcsős víztisztító rendszer.

A szűrőbetétek úgynevezett Quick-Change rendszerben csatlakoznak, ami azt jelenti,hogy szerszámok nélkül, könnyen cserélhetőek.

A rendszer

-kiszűri a vízben lebegő szilárd üledékeket

-csökkenti a víz keménységét és vastartalmát

-az aktív szénnek köszönhetően eltávolítja a vírusok és baktériumok bizonyos fajtáit valamint javítja a víz minőségét, ízét és illatát

-az ultraszűrő segítségével eltávolítja a 0,01 mikron nagyságnál nagyobb részecskéket

1.lépcső: AIPRO-1M-TW 

Az 1 mikronos 12 x 2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.
Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket például a vízben lebegő szilárd anyagokat, homokot, iszapot, rozsdát.

2. lépcső: AISTRO-2-TW

A 2,5"-os in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz.
Az első szűrési réteg csökkenti a vas ionok koncentrációját, javítja a víz illatát, ízét és pH értékét. Ezen kívül megszűnteti a víz fémes ízét.
A második szűrési réteg ioncserélő gyantával van töltve. Az ioncserélés során a gyantán átáramló vízben a kalcium és magnézium ionok, nátrium ionokra cserélődnek, csökkentve ezáltal a víz keménységét.

3.lépcső: FCCBL-S-TW

Kiváló minőségű, TWIST típusú soros tömbösített aktív szén szűrőbetét. Egy speciális töltőanyag és aktív szén keverékének köszönhetően eltávolítja a vízben levő klórt, szerves anyagokat és bizonyos vegyszereket

Javíta a víz illatát és ízét. Csökkenti a víz keméynségét és a nehézfémek koncentrációját.

4.lépcső: TLCHF-TW

2,5 x 12"-os ultraszűrő membrán fehér házban - TWIST típusú csatlakozóval. 0,01 µm-ig eltávolítja az üledékeket, beleértve a legtöbb baktériumot és vírust is. 

A víz ultraszűrése (UF) egy olyan szűrési folyamat, amelynek során az otthoni víznyomás során a vizet féligáteresztő membránján keresztül nyomják be. Az ultraszűrés (UF) eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, valamint a szuszpendált részecskéket az ivóvízből. A nagy molekulatömegű részecskék és anyagok nem képesek átjutni a 0,01 mikronos UF membránon, így csak édesvíz és oldott ásványok juthatnak át. Az UF membrán kémiailag ellenáll az oxidánsoknak és a klórnak. Az ultraszűrés (UF) porózus membránt használ a baktériumok és vírusok eltávolítására, miközben megőrzi az ásványi anyagokat. Az UF-rendszer veszteségmentes alternatívája a fordított ozmózisnak, amely a tiszta víz gyorsabb és hatékonyabb előállítását szolgálja. Ezenkívül az üreges rostos UF membránok a hasznos ásványokat is érintetlenül hagyják. Az ACS-7 membránokat hideg ivóvízszűréshez tervezték.

 

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Aktív szén, Ultraszűrő
Elhelyezés
Pult alatti