ÚJ Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Cikkszám: EXCITO-OSSMO
Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

ÚJ Aquafilter EXCITO OSSMO - RO ozmózis víztisztító

Cikkszám: EXCITO-OSSMO
Raktáron 
59 150 Ft

*** ÚJ TERMÉK ***

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító a legújabb TWIST típusú szűrőbetétekkel.

4 lépcsős RO fordított ozmózis víztisztító modern megjelenéssel, kompakt designnal TFC-70F-TW RO membránnal és a legmodernebb, TWIST típusú szűrőbetétekkel felszerelve.
A rendszer TWIST típusú szűrőbetétei könnyen és gyorsan kicserélhetők.
A szűrőbetétek cseréjéhez semmiféle szerszámra vagy eszközre nincs szükség, szaktudást nem igényel.
A magas membrán minőségnek köszönhetően napi kb. 264 liter víz szűrése alkalmas.
0,0001µm-es kicsi mikronméret lehetővé teszi a szennyeződések beleértve a vírusok és baktériumok eltávolítását a vízből.
A rendszer aktív szén visszasózóval felszerelt, amely azon kívül,hogy javítja a víz illatát és ízét, az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat (mint például kálcium és magnézium) pótol vissza a vízbe.
Az EXCITO-OSSMO rendszer felépítése:

1. lépcső: Üledékszűrő - Ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 5 mikron felett. Kiszűri a homokot, iszapot, rozsdát, vízben lebegő szilárd anyagokat. Vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.

2. lépcső: Aktív szénszűrő - aktív szén és speciális közeg keverékéből. Az FCCBL sorozatú víztisztító szűrőbetétek préselt aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.

3. lépcső: RO membrán - Kiváló hatékonysággal kiszűri a vízben található szennyeződések 96-99%-át, a vírusokat, baktériumokat, oldott sókat illetve a 0,0001 mikrontól nagyobb méretű illékony szerves vegyületeket is. A 70 GPD membrán naponta kb. 264 liter víz tisztítására képes.

4. lépcső: Aktív szén és visszasózó szűrőbetét - Szűrőbetét aktív szénnel és visszasózó közeggel van töltve. Utószűrőként javítja a víz ízét és illatát, ezen kívül ásványi anyagokat juttat a vízbe.
Az RO rendszeren megtisztított víz a visszasózó egységen áthaladva természetes mikroelemekkel, például kalciummal és magnéziummal dúsul. Ezeket a hasznos ásványi anyagokat és tápanyagokat (miután RO eltávolította) vissza kerülnek a vízbe, így mineralizált, pH-kiegyensúlyozott vizet hoz létre. Ezek a közegek alkalizálják és remineralizálják a vizet, emelve annak pH-ját. Csökkentik a savasságot a szervezetben, és természetes kalcium- és magnéziumionokat termelnek, amelyeket az emberi test képes hasznosítani.

Gyártó
Gyártó

Ez a cég gyártja a terméket.

Aquafilter
Szűrési technológia
Szűrési technológia

A szűrőrendszer ilyen technológiát alkalmaz a víz tisztítására.

Fordított ozmózis
Alkalmas-e ólom eltávolításra?
Alkalmas-e ólom eltávolításra?

Nagyon sok vízvezeték még ólomcsövekből épült. Az ólom károsítja az emberi szervezetet és nem ürül ki sehogy.

igen
Elhelyezés
Pult alatti