A megnövekedett rendelések miatt a kiszállítás várhatóan 5-7 napot vesz igénybe. Köszönjük türelmed és bizalmad!

Blog: érdekességek, tények a vízszűréssel kapcsolatban

5 érv a háztartási vízszűrők mellett

HomeWater.hu
2023.04.10 07:00
5 érv a háztartási vízszűrők mellett

Mai bejegyzésünkben összegyűjtöttünk 5 olyan érvet, amiért megéri vízszűrőt használni, és végleg búcsút inteni a PET palackos ásványvizeknek.

1. A szűrt víz: tiszta, selymesen lágy és egészséges

Mindez annak köszönhető, hogy a vízszűrő berendezések többsége közel 100%-os hatékonysággal szűri meg a vizet, és távolítja el belőle a különböző üledékeket, klórt, nehézfémeket, baktériumokat és vírusokat.

2. Egy nagyobb kapacitású vízszűrő akár 10.000 liter víz tisztítására is alkalmas

Így a víz iváson kívül gond nélkül használhatjuk a szűrt vizet főzéshez, valamint a kávé és tea elkészítéséhez egyaránt. A tiszta víz hatására pedig nem csak egészségesebb a fogyasztásuk, de az ízük is sokkal finomabb lesz.

3. Kényelmes: állandóan elérhető tiszta víz

Ha van a háztartásunkban vízszűrő, akkor elég a csapot megnyitni, és már ihatjuk is a tiszta a vizet, így nem kell folyton a boltba rohanni, cipekedni, valamint azt figyelni, hogy meddig tart ki a megvásárolt ásványvíz készletünk. Ezzel szemben a vízszűrők esetében elegendő arra ügyelni, hogy a vízszűrő betéteket meghatározott időnként, vagy a rajtuk átfolyó víz mennyisége után cseréljük, ugyanis ők végzik a „piszkos munkát”, azaz szűrik a vizet.

4. A vízszűrők használatával jelentősen csökkenthetjük a műanyagszennyezést

A PET palackos ásványvizek mellőzésével egyaránt növelhetjük a saját környezetünk, valamint a vízi élőhelyek tisztaságát is. Éppen ezért a vízszűrő háztartásunkba történő bevezetésével és használatával óriási lépést tehetünk egy élhetőbb, és "zöldebb" bolygóért.

5. A hordozható vízszűrőt hosszabb utazások alkalmával is magunkkal vihetünk 

Például egy csapra szerelhető vízszűrővel vagy vízszűrő kancsóval - egyszerű használatuk révén - a szálláshelyen ugyanúgy meg tölthetjük poharunkat tiszta vízzel, akárcsak otthon.

Ugye meggyőztek érveink? Mondj búcsút a PET palackos ásványvizeknek, és találj rá webáruházunkban a háztartásod számára legmegfelelőbb vízszűrő berendezésre!