ÚJ NANOSEPT AQUA fertőtlenítő víztisztítókhoz

Cikkszám: NSA100
NANOSEPT AQUA fertőtlenítő víztisztítókhoz

ÚJ NANOSEPT AQUA fertőtlenítő víztisztítókhoz

Cikkszám: NSA100
Raktáron 
1 500 Ft

A NANOSEPT AQUA készítmény nanotechnológiával előállított, ezüstkolloid tartalmú, hidrogén peroxidos, új generációs fertőtlenítőszer.
A NANOSEPT AQUA egy komplex rendszer. A nem ionos tenzidek tisztítóhatást fejtenek ki, míg az aktív oxigén a felületeken, oldatokban azonnali antimikróbás hatást fejt ki igen széles spektrumban. Ezt az antimikróbás hatást terjesztik ki időben a nano-ezüst részecskék, akár több napon keresztül, amelyet a laboratóriumi tesztek igazolnak.
Háztartási víztisztító berendezések fertőtlenítésére alkalmazható szer.

Nano-ezüst részecskékkel történő fertőtlenítés előnyei:
- azonnali hatás
- hosszan tartó hatás
- környezetre ártalmatlan: aldehid- és klórmentes
- száradás után nem toxikus

Összetétel:
hidrogén peroxid 5%
ezüstkolloid < 0.05 %
nem ionos tenzid
desztillált víz

Jól ismert tény, hogy a különböző nátrium-hipoklorit tartalmú vegyszerek erősen maró tulajdonságuk következtében roncsolják a tisztítani kívánt felületet, sőt klór tartalmuk miatt, amely a flakon kinyitásakor azonnal a levegőbe kerül és onnan belégzéssel a szervezetünkbe jut, irritálják, roncsolják a nyálkahártyát, károsítják a légzőszerveket, gyermekek számára még nagyobb terhelést jelentenek. A NANOSEPT Aqua nem tartalmaz klórt(!), ellentétben a sok, piacon levő klórtartalmú fertőtlenítő szerrel. A termék gyártása során melléktermékek nem keletkeznek, az alkalmazott nanotechnológia az atomi szintű építkezést valósítja meg, így környezetkímélő. Az alkalmazást követően lebomlik, környezetkárosító anyag nem marad vissza.